Notícies

Ves enrere Sabines testimonis del temps

Sabines testimonis del temps

Celebra el Dia Internacional de les muntanyes envoltat de savines centenàries al Parc Natural de la Puebla de San Miguel al costat del FEMECV

Els ecosistemes de muntanya alberguen una gran biodiversitat d'espècies de fauna i flora, moltes d'elles endèmiques i adaptades a les característiques del seu territori. Els canvis d'ús, la pèrdua dels mitjans de vida, la migració… condueixen a l'abandó de les activitats tradicionals que han mantingut la biodiversitat de les muntanyes durant generacions.

Per a conéixer la rica i variada biodiversitat que atresora el Parc Natural de la Puebla de San Miguel, us convidem a participar d'aquesta ruta guiada al costat del FEMECV i el Club Alpí del Racó d'Ademuz.
 

Dades de l'activitat

  • Dia: 11 de decembre.
  • Hora d'Inici: 11:30 H
  • Duració: Ruta circular de 4,5 Km
  • Lloc d'Inici: Casa Forestal, Oficina del Parc Natural, carretera CV-363 a 300 metres del nucli urbà de Puebla de San Miguel.

Avisos: Places limitades, inscripció prèvia necessària (660127491, parque_puebladesanmiguel@gva.es).

Recomanacions: Portar esmorzar, aigua, roba i calçat de muntanya.

 

Recordeu que hem de complir en tot moment les recomanacions de les autoritats sanitàries, respecte a la distància de seguretat, i a l'ús de màscares. Important no acudir a l'activitat en cas de tindre símptomes compatibles amb la COVID-19.