Notícies

Ves enrere Il.luminació sostenible. Els estels de Puebla

Il.luminació sostenible. Els estels de Puebla

Són els LED la solució per a una il.luminació sostenible? Xarrada i observació del cel a través de telescopis. Gaudeix de la puresa del cel de Puebla.

El Parc Natural de la Puebla de San Miguel junt amb la Universitat de València, Coordinadora en defensa dels boscos del Túria, Cel Fosc i la REECL us conviden a participar en una activitat sobre contaminació lumínica.

La contaminació lumínica, a banda de suposar un problema econòmic i de seguretat per a la societat, suposa un gran problema per a espècies d'aus migratòries que volen a la nit o per a la fauna nocturna, perquè es veu alterat un factor important com és l'absència de foscor en el seu ecosistema.

La jornada consistirà en una ponència en la Casa Forestal, Oficina del Parc, impartida pel Dr. Angel Morales Rubio, pertanyent al departament de Química Analítica de la Universitat de València i pel Dr. Enric Marco del departament d'Astronomia i Astrofísica de la Universitat de València. Posteriorment es durà a terme una eixida de camp per a observar el cel per mitjà de telescopis.

Gaudeix del cel de Puebla de San Miguel de la seua puresa i elevada qualitat i celebra el desè aniversari del parc. Us esperem.

 

Programació

  • 19:30 Xarrada / Debat Són els LED la solució pera a una il.luminació sostenible?
  • 21:30 Passeig fins a zona d'observació i sopar
  • 22:00 Observació de Telescopi

 

Dades de l'activitat

  • Día: 22 de juliol.
  • Hora d'Inici: 19:30 H
  • Duració de la Activitat: Aprox. 5 hores
  • Lloc d'Inicio: Oficina del Parc Natural, Casa Forestal

 

Avisos: Places limitades, inscripció prèvia necessària (660127491, parque_puebladesanmiguel@gva.es).

Recomanacions: Portar sopar, aigua, roba i calçat apropiats i llanterna de llum roja.