Notícies

Ves enrere Arquitectura que naix del paisatge

Arquitectura que naix del paisatge

Un agradable passeig pel nucli urbà de la Puebla de San Miguel i els seus voltants per a conèixer l'estreta relació entre l'arquitectura i el paisatge

Els pobles de muntanya han anat creixent en relació amb el medi ambient i les necessitats dels seus habitants, la qual cosa ha determinat el seu aspecte urbà i arquitectònic. Els materials utilitzats tradicionalment per a construir han sigut aquells que es trobaven als voltants de la zona. L'ús de fusta, pedra, guix, calç... materials presents en el lloc, relaciona l'arquitectura amb el seu entorn més immediat, fruit del respecte mutu entre el territori, la naturalesa i la gent que ho habita.

Passeja amb nosaltres pels carrers de la Puebla de San Miguel i descobreix els secrets de l'arquitectura tradicional de la mà d'Álvaro Vázquez, arquitecte especialista en patrimoni de la comarca del Rincón de Ademuz. Visita els seus edificis més rellevants, les seues fonts, safaretjos, ermites... per a entendre l'estreta relació que existeix entre l'arquitectura de les seues construccions i el paisatge que embolica el parc natural.

 

Dades de l'activitat

  • Dia: 2 de setembre.
  • Hora d'Inici: 10:30 h.
  • Lloc d'Inici: Plaça de Puebla de San Miguel.
  • Duració: 3 hores aprox.

 

Avisos: Places limitades, inscripció prèvia necessària (660127491, parque_puebladesanmiguel@gva.es).

Recomanacions: Portar esmorzar, aigua i protecció solar.