Visualització de contingut web

Programa d'Educació Ambiental

Lagunas del humedal
 
El Parc Natural del Prat de Cabanes-Torreblanca compta amb un Programa d'Educació Ambiental propi dirigit principalment a escolars.
 
També es realitzen activitats puntuals d'educació ambiental dirigides a la població general, les quals no tenen un calendari definitiu sinó que responen a les necessitats i possibilitats tant del Parc Natural com de l'Equip Tècnic d'aquest. Aquestes activitats són publicades en el "Tauló d'anuncis" del Parc Natural i per participar en elles cal posar-se en contacte amb el Centre d'Interpretació (964 319 777).
 
 
  • Programa d'Educació Ambiental per a escolars

El Programa d'Educació Ambiental dirigit a centres educatius compta amb activitats específiques pels nivells de l'educació: Infantil, Primària i Secundària.
 
Des del Parc Natural també es projecten i executen activitats científiques i pràctiques específiques pels nivells superiors de formació: Batxillerat, Formació Professional i Universitat. Per conèixer i concertar aquestes activitats cal posar-se en contacte amb el Centre d'Interpretació del Parc Natural.
 
Horari d'atenció a Centres educatius:   
 
dimarts i dimecres (no festius) en horari de 09:00 a 13:00 hores
 
Punxa en aquesta imatge per descarregat la Butlleta d'inscripció al Programa d'Educació Ambiental: