Notícies

Ves enrere Dia Europeu dels Parcs Naturals

Dia Europeu dels Parcs Naturals

El Parc Natural del Prat de Cabanes-Torreblanca us convida a l'activitat:

 

PLANTES QUE FASCINEN I ABELLES SILVESTRES
DIA EUROPEU DELS PARCS NATURALS
 

El 24 de maig se celebra el DIA EUROPEU DELS PARCS NATURALS que vol commemorar i donar valor a totes les àrees protegides d'Europa. A més, els darrers dies de maig se celebren també el DIA INTERNACIONAL DE LA FASCINACIÓ PER LES PLANTES (18 de maig), el DIA MUNDIAL DE LES ABELLES (20 de maig) i el DIA INTERNACIONAL DE LA DIVERSITAT BIOLÒGICA (22 de maig).

Des del Parc Natural no volem deixar de celebrar cap d'estos dies, i és per això que hem dissenyat una activitat on tots els participants podreu disfrutar del meravellós món de les plantes i dels secrets que guarden, i conegueu la gran diversitat d'abelles silvestres, la relació entre insectes i plantes, i la seua importància per a la natura.

Dades de l'activitat

  • Dia: dissabte, 22 de maig de 2021
    Hora: 10:00 h
    Lloc: Espai Natura (Torrenostra)
    Duració de l'activitat: 2,5 hores (aprox.)

INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS: Es tracta d'una activitat gratuïta, però les places són limitades, ja que l'aforament és reduït. Reserva la teua indicant nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones (especificant menors en el seu cas) en el correu: parque_cabanes@gva.es i als tel.:  964 376 410 / 636 502 585. 

Observacions: porteu roba i calçat adequats, aigua, mascareta. Complim les mesures sanitàries adequades per garantir la seguretat de tot/es

  •