Visualització de contingut web

Programes d'educació ambiental

 
 
 
 
Activitats amb col·legis
 
 
 
 
Activitats amb col·legis

Programa d'educació i interpretació ambiental per a centres educatius
 
En el Pla de gestió del Parc Natural del Penyal d'Ifac s'han desenvolupat una sèrie de programes, entre els quals es troba el d'educació ambiental i interpretació del patrimoni.

Dins d'aquest programa s'ha inclòs la campanya per a centres escolars, i és una de les múltiples activitats dirigides a la població per a fomentar el coneixement, l'estima i la implicació en la conservació dels nombrosos i importants valors que el parc ofereix.

Descarregant aquests documents obtindreu informació sobre el tipus d'activitats que poden dur a terme els centres escolars amb alumnes des d'infantil fins a batxillerat.

Catàleg d'activitats per a educació infantil i primària

Catàleg d'activitats per a educació secundària i batxillerat   Com concertar les visites al parc natural:

En els enllaços següents trobareu la informació necessària per a concertar les visites al parc natural, com també el butlletí d'inscripció necessari per a la formalització de la visita.

Què han de saber els centres escolars per a concertar visites guiades?

Què han de saber els grups per a concertar visites? 

Butlletí d'inscripció per a centres escolars i grups  

Per a remetre'ns el butlletí d'inscripció, guardeu el document, empleneu els camps del formulari, i envieu-lo com a document adjunt a l'adreça ifac_cma@gva.es o al fax 965 87 60 33.

Recordeu que l'enviament d'aquest butlletí sense haver contactat telefònicament amb anterioritat amb el parc no implica la reserva del dia sol·licitat.