Programa d'educació ambiental

Programa d'educació ambiental

Actividad Silene de Ifac 

cruzando el túnel
 
plantación con coles

actividades colegios
 

Com concertar les visites al Parc Natural

Tots aquells grups superiors a 15 persones han de concertar la visita al Parc Natural Penyal d'Ifac amb una antelació mínima de 15 dies abans de la data desitjada. Aquest requisit s'exigeix tant als grups guiats com als no guiats, siguen docents o no. En cas de no realitzar aquest pas, no s'assegura que el grup puga accedir a l'itinerari del Parc Natural.

Per a concertar el dia de la visita, el responsable del grup haurà de contactar telefònicament amb les oficines del Parc Natural (679 195 912 - 965 693 300), en aquesta crida es concretarà la data. Posteriorment s'haurà d'emplenar amb les dades del grup i les condicions de la visita el Butlletí d'Inscripció, que haurà de ser enviat al Parc signat com més prompte millor. 

 

Butlletí d'Inscripció per a centres escolars i grups

 

Per a remetre'ns el Butlletí d'Inscripció, guarde el document, emplene els camps del formulari, i envie'ns-el com a adjunt a l'adreça ifac_cma@gva.es.

Recorde que l'enviament d'aquest Butlletí d'Inscripció, sense haver contactat telefònicament amb anterioritat amb el Parc, no implica la reserva del dia sol·licitat.

Al marge d'això, recorde que en el Parc Natural del Penyal d'Ifac, i en aplicació de l'Article 26 - Règim de visites, del Pla Rector d'Ús i Gestió del parc (DECRET 260/1993 del Govern Valencià) que estableix un contingent de 300 persones diàries en la senda de pujada al cim, s'ha establit un sistema de reserves per a accedir a aquesta. Aquestes reserves es realitzen per via telemàtica, i es poden sol·licitar per al mateix dia de la vostra visita, són personals i intransferibles, és a dir que cadascuna de les persones que vagen a vindre ha de tindre la seua pròpia cita, i podran ser requerides per un agent de l'autoritat en qualsevol moment.


Aquest enllaç li portarà directament a la pàgina per a realitzar la tramitació telemàtica de la reserva prèvia individual per a visitar el nostre parc.Programa d'Educació Ambiental i Interpretació del Patrimoni per a Centres Educatius

En el Pla de Gestió del Parc Natural Penyal d'Ifac s'han desenvolupat una sèrie de programes, entre els quals destaca el d'Educació Ambiental i Interpretació del Patrimoni. Dins d'aquest programa s'han inclòs les activitats dirigides als centres educatius amb l'objectiu de fomentar el coneixement, estima i implicació en la conservació dels nombrosos i importants valors del parc.

Amb la descàrrega del següent document tindrà accés a tota l'oferta i material disponible, per a alumnes des d'infantil fins a la universitat.

Programa d'Educació Ambiental del Parc Natural del Penyal d'Ifac

AVÍS:

A causa de necessitats del servei se suspenen temporalment les visites guiades pels educadors ambientals del Parc.