VISITA AL PARC NATURAL DEL PENYAL D'IFAC

Ruta Roja

 

Per transitar per la Ruta Vermella del Parc Natural del Penyal d´Ifach (des del centre de visitants cap al túnel i el cim) cal tramitar una reserva amb antelació. Feu la reserva prement el següent enllaç: 

 

 

IMPORTANT: Les reserves es faran per via telemàtica podent sol·licitar aquestes en el mateix dia. Seran personals i intransferibles i podran ser requerides per un agent de l'autoritat en qualsevol moment. Com a màxim es podrà reservar amb 10 dies d'antelaciò.


 

Guia per a reserves - Booking guides - Guides de réservation

                           

 

INFORMACIÓ PER A GRUPS

 

RECOMANACIONS PER A LA VISITA

Es recomana portar calçat de muntanya, roba adequada per a l'època de l'any i aigua. Es desaconsella la pujada de menors a partir de l'eixida del túnel, per la perillositat de la senda.

 

NORMATIVA APLICABLE

En aplicació de l'Article 26 - Règim de visites, del Pla Rector d'Ús i Gestió del parc (DECRET 260/1993 del Govern Valencià), que estableix un contingent de 300 visitants diaris en la senda de pujada al cim, s'ha implementat un sistema de reserves per a poder accedir a aquest itinerari.

Les reserves es faran per via telemàtica podent sol·licitar aquestes en el mateix dia. Seran personals i intransferibles i podran ser requerides per un agent de l'autoritat en qualsevol moment.

       

Pròximes activitats del parc natural

Notícies del Parc

Ves enrere BUTLLETÍ INFORMATIU QUADRIMESTRAL Nº 13 DEL PARC NATURAL DEL PENYAL D'IFAC

BUTLLETÍ INFORMATIU QUADRIMESTRAL Nº 13 DEL PARC NATURAL DEL PENYAL D'IFAC

 

 

Ja pots descarregar-te el Butlletí Quadrimestral núm.13 "Cala del Racó" del Parc Natural del Penyal d'Ifac.