Notícies

AVÍS - 8, 9 I 10-03-2018, LA SENDA ROMANDRÀ TANCADA PER TREBALLS FORESTALS

Els dies 8, 9 i 10 de maig, la senda romandrà tancada a partir de les 08:00h fins a les 14:00h per treballs forestals, en quant estos acaben es reobrirà la senda de nou, disculpen les molèsties.

REFERENCIES BIBLIOGRAFIQUES

Al gener va començar a funcionar un nou apartat en la secció Coneix-nos / Publicacions / Fons Documental, de la web del Parc, davall l'epígraf "Referències Bibliogràfiques".

DIA DE L'ARBRE AJORNADA - PLANTEM SILENES D' IFAC EN EL PARC NATURAL

11-02-2018- Esta activitat estava prevista realitzar-la el 4 de febrer, però degut de que els previsions meteorològiques pronosticaven pluja és va ajornar per aquest dia. Vos invitem de nou a...

NOTA CAMPANYA INFORMATIVA SOBRE ACCÉS A L'AGOST A l'ITINERARI RUTA ROJA DEL PARC NATURAL DEL PENYAL D’IFAC

A causa de la gran quantitat de visites que rep el Parc en determinades dates, com les vacacions estivals, la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural hi ha...

ESTE NADAL AL PENYAL 2.0

Itinerari interpretatiu en el Parc Natural del Penyal d’Ifac, fins al túnel, amb el suport d'un arxiu d'imatges reproduïbles a través Tablets o Smartphones.

EL PENYAL SOTA UN ALTRA LLUM, EN NADAL

16-12-17: Disfruta en el Parc Natural del Penyal d'Ifac realitzant amb nosaltres l'itinerari interpretatiu nocturn fins al túnel. Al finalitzar la mateixa ens farem una foto nadalenca.

ELS XICOTETS BUSCADORS DE PLANTES DEL PENYAL D'IFAC

05-11-2017: Anima't i participa junt amb la teua família per a ser un dels Buscadors de plantes que el Penyal d'Ifac necessita. Amb un mapa i moltes pistes passarem el matí molt divertida.

CONEIXES LES AUS DE LES SALINAS DE CALP?

La celebració del dia de les aus resulta l'excusa perfecta per a acostar-nos a “Les salines de Calp”, un lloc privilegiat per a l'observació d'aus. Us invitem a acompanyar-nos, el dissabte dia 7...

UN PASSEIG PEL PARC NATURAL DEL PENYAL D’IFAC

08-10-2017: Traslladeu-vos al passat des que el Penyal era una propietat privada fins a la seua declaració com a parc Natural. Observeu els canvis esmentats que ha anat patint mentre realitzeu el...

AVÍS - EL MIRADOR DE PONIENT, PER PERILL DE DESPRENDIMENT ROMANDRÀ TANCAT. DISCULPEN LES MOLÈSTIES

El Mirador de Ponent és una de les torres de la ciutat murallada de la Pobla Medieval d'Ifac que es troba al principi de l'Itinerari i a causa del seu deteriorament per l'erosió patida al llarg...

Parc Natural del Penyal d'Ifac: ARQUEÒLEGS PER UN DIA

1, 8, 22 y 29/08/2017: Xicotets arqueòlegs, el Senyor d’Ifac us està esperant perquè, trobeu els secrets que la seua Pobla Medieval amaga, així que vine i participa-hi!

Parc Natural del Penyal d'Ifac: EL PENYAL AMB UN ALTRA LLUM

22-07-2017: Gaudeix en el Parc Natural del Penyal d'Ifac, realitzant amb nosaltres l'itinerari interpretatiu nocturn fins al túnel.

PATRIMONI I NATURALESA - Visita amb nosaltres La Pobla Medieval d'Ifac

Visita el recinte murallat medieval del jaciment arqueològic de la “Pobla d'Ifac”, guiada pel director de l'excavació.

Parc Natural del Penyal d'Ifac: ARQUEÒLEGS PER UN DIA

11,18 y 25-07-2017:Xicotets arqueòlegs, el Senyor d’Ifac us està esperant perquè, trobeu els secrets que la seua Pobla Medieval amaga, així que vine i participa-hi!

Parc Natural del Penyal d'Ifac: LA NIT DE SANT JOAN EN IFAC

24-06-2017 - Disfruta de la Nit de San Joan en el Parc Natural del Penyal d'Ifac realitzant amb nosaltres l'itinerari interpretatiu nocturn fins al túnel.

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT - GIMKANA FAMILIAR DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

Disfruta d'un dia amb la família en el Parc Natural del Penyal d'Ifac i col·laborem en el dia mundial de l'aigua per mitjà d'una divertida gimcana que hem preparat.

SAFARI FOTOGRÀFIC BOTÀNIC EN EL PARC NATURAL DEL PENYAL D'IFAC

Caça fotogràfica guiada d'espècies de flora, en l'itinerari de pujada fins al túnel del Parc Natural del Penyal d'Ifac.

DÍA EUROPEU DELS PARCS NATURALS - Taller d'Elaboració en Familia d'una Caseta Meteorològica Casolana Casera

21-05-2017: Realitza un taller en familia per a elaborar una Caseta Meteorològica casolana, amb materials que solem tindre a casa, així els més menuts poden ser uns xicotets meteoròlegs en les...

COMPLETADA - UN PASSEIG PEL PARC NATURAL DEL PENYAL D'IFAC

30-04-2017: Trasllada't al passat des que el Penyal era una propietat privada fins a la seua declaració com a parc Natural. Observant els dits canvis que ha anat patint mentres realitzes el...

ELS MOSAICS I LES PEDRES CONTEN LA SEUA HISTÒRIA

Visites als jaciments arqueològics del vicus romà de "Banys de la Reina" i al recinte murallat medieval de la "Pobla d'Ifac", guiades pels directors de les excavacions.

— 20 articles per pàgina
Mostrant 21 - 40 de 85 resultats