Notícies

Ves enrere DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT - GIMCANA FAMILIAR

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT - GIMCANA FAMILIAR

 

 


 

 

El 5 de juny és el "Dia Mundial del Medi Ambient", un vincle per mitjà del qual l'Organització de nacions Unides (ONU) sensibilitza la població mundial en relació amb temes ambientals, intensificant l'atenció i l'acció política.

Els objectius principals són brindar un context humà, motivar les persones perquè es convertisquen en agents actius del desenrotllament sostenible i equitatiu; promoure el paper fonamental de les comunitats en el canvi d'actitud cap a temes ambientals, i fomentar la cooperació perquè el medi ambient siga sostenible, perquè esta garantirà que totes les nacions i persones disfruten d'un futur més pròsper i segur.

De manera que per a commemorar eixe dia el Parc Natural del Penyal d'Ifac ha realitzat una divertida Gimcana familiar, i amb les proves que anirem realitzant aprendrem a voler i respectar el nostre entorn i cuidar també del medi ambient per a no danyar-lo més del que està.

 

Vos esperem!

 

Informació sobre l'activitat

Data: 10 de juny de 2018.

Hora d'inici: 10.00 hores.

Lloc d'inici: Centre d'Informació del Parc Natural del Penyal d'Ifac.

Duració de l'activitat: 2 hores aproximadament.

 

Aquesta activitat està dirigida a menors d'entre 5 i 11 anys, que hauran de vindre acompanyats per les seues mares, pares o tutors legals, i es realitzarà per l'àrea recreativa, els miradors de llevant, etc.

 

Dades necessàries per a la inscripció:

  • Nom i cognoms.

  • Edat

  • Número de telèfon mòbil.

  • Correu electrònic de cada un dels participants.

  • Localitat de residència.

 

Últim dia per a realitzar les inscripcions, el 8 de juny

 

Condicions generals per a la inscripció:

  • Activitat gratuïta.

  • La inscripció és realitzarà a través del correu electrònic en ifac_cma@gva.es.

  • Per a mes informació poden cridar al 679 195 912 en horari d'oficina 09:00h a 14:00h.

  • La inscripció és obligatòria, ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per orde d'entrada al parc.

 

Per a saber com hi podeu arribar, utilitzeu este enllaç de Google Maps i planifiqueu la vostra ruta.

 

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de noticies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació"