Notícies

Ves enrere Penyagolosa, 6 de desembre: dia internacional de les muntanyes

Penyagolosa, 6 de desembre: dia internacional de les muntanyes

En el Parc Natural de Penyagolosa celebrarem el dia internacional de les muntanyes realitzant una ascensió nocturna al cim de Penyagolosa, aprofitant la meravellosa llum que ens brindarà la lluna plena.

Día internacional de las montañas 2014

Penyagolosa, 6 de desembre: dia internacional de les muntanyes

Les muntanyes són més que elements geogràfics fonamentals. Són generadores de recursos naturals com l'aigua i la biodiversitat, així com fonts d'energia. I també tenen un paper protagonista com a indicadors del canvi climàtic. Les muntanyes són paisatge i cultura amb assentaments humans al llarg dels temps. Elles també protegeixen les valls i als seus pobladors.
Per tot açò i molt més hem de mirar cap a elles i retornar-los amb respecte i responsabilitat l'atenció i cura que mereixen.
En el Parc Natural de Penyagolosa celebrarem el dia internacional de les muntanyes realitzant una ascensió nocturna al cim de Penyagolosa, aprofitant la meravellosa llum que la lluna plena ens brindarà.


Data: 6 de desembre a les 18:00h

Material necessari: Llanterna (preferiblement frontal), botes, roba d'abric i prismàtics per a veure la lluna (si els tens).
Places limitades. Inscripció prèvia obligatòria en: parc_penyagolosa@gva.es o 964760838 (de dimarts a dissabte de 10h a 14h)