Notícies

Ves enrere Els ocells nocturns de Penyagolosa. "Projecte Ocell" (II)

Els ocells nocturns de Penyagolosa. "Projecte Ocell" (II)

Xarrada de presentació del "Projecte Ocell" i posterior reconeiximent guiat pel Pla de Vistabella per realitzar el seguiment d'ocells nocturns de Penyagolosa

Els ocells nocturns de Penyagolosa. "Projecte Ocell" (II)

Ruta guiada del "Projecte Ocell" en el Pla de Vistabella per realitzar el seguiment d'ocells nocturns del Parc Natural de Penyagolosa.
Segona visita dins del "Projecte Ocell", per conèixer la gran diversitat d'ocells que visiten el Parc Natural del Penyagolosa al llarg de l'any. Amb aquesta activitat fem la primera visita de seguiment d'ocells nocturns al Pla de Vistabella. Per a la seua realització farem cinc punts d'escolta distribuits al llarg del Pla de Vistabella, per al desplaçament entre punts ho farem amb vehícles. Abans de començar farem una breu explicació de les especies ornitológiques que podem detectar en aquesta época de l'any, així com una breu explicació de la web on registrarem les nostres observacions.

Horari i lloc d'inici: 20.30 al cementeri de Vistabella del Maestrat.
Data: 14 d'Abril del 2017

AVÍS: Els desplaçaments entre els punts d'escolta durant l'activitat es realitzaran amb els vehicles propis de cada participant.

Material necesari: frontal o llanterna, roba d'abrig, botes i aigua. Es convenient haver sopat previament a l'activitat.
Destinataris: Públic en general, families.
Dificultat de la ruta: Baixa.
Inscripcions en: parque _penyagolosa@gva.es o 964760838 (de dimarts a diumenge de 10h a 14h)