Notícies

Ves enrere Els ocells diurns reproductors al Parc Natural de Penyagolosa

Els ocells diurns reproductors al Parc Natural de Penyagolosa

"Projecte Ocell"

"Projecte Ocell": Els ocells diurns reproductors al Parc Natural de Penyagolosa.

Xarrada de presentació del "Projecte Ocell" i posterior ruta guiada al Rebollar per realitzar el seguiment dels ocells diurns reproductors al Parc Natural de Penyagolosa.

Continuem amb una nova activitat del "Projecte Ocell" per conéixer la gran diversitat d'ocells que visiten el Parc Natural de Penyagolosa al llarg de l'any. Amb aquesta activitat realitzarem la segona visita de seguiment dels ocells diurns reproductors en la ruta al Rebollar. Per a portar-ho a terme, farem un recorregut de cinc kilómetros distribuïts en huit itineraris de 500 metres cadascún, en els que s'anotaran les especies d'ocells detectades. Abans de començar farem una breu exposició de les especies ornitológiques que podrem observar en aquesta época de l'any i els hábitats presents al llarg de la ruta, així com una breu explicació de la web on registrarem les nostres observacions.

Data: 17 de Juny del 2017

Horari i lloc d'inici: 9.30H. Centre d'Interpretació del Parc Natural de Penyagolosa "La Casa Forestal"

La participació es oberta a tots els públics i tan sols has de portar prismátics (si no en tens, avisans i et deixarem uns), gorra, protector solar, calçat adequat, esmoçar i aigua.

Inscripciones en: parque_penyagolosa@gva.es o 964760838 (dimarts a diumenge de 10h a 14h).