Notícies

Ves enrere Diumenge 8 de març: Penyagolosa. El Nostre Gegant de Pedra.

Diumenge 8 de març: Penyagolosa. El Nostre Gegant de Pedra.

El Penyagolosa (1814 m) és una de les nostres muntanyes més altes i emblemàtiques, senyera de tots els castellonencs des de temps immemorials.

El primer tram des de Sant Joan de Penyagolosa, amb vistes al barranc de la Teixera i passant per fonts i masos, ens farà escalfar les cames mentre descobrim el patrimoni cultural que amaga. Aproximadament una hora després del començament de la marxa arribarem al Corralico, a la base del cim, a partir d'on encararem la curta pujada final. Les vistes de les que gaudirem des d'allà dalt, arribant a albirar paisatges realment llunyans, no es poden explicar amb paraules. Prendrem tranquil·lament el nostre esmorzar de suculents productes autòctons i tornarem.

En el camí de baixada pel barranc de la Pegunta anirem fent parades explicant per què este bosc, que bé podria pertànyer a una altra època i altres continents, és un lloc tan ric en biodiversitat, i com l'ésser humà ha aprofitat sosteniblement els importantíssims recursos naturals que ofereix.

o    Data: 8 de març de 2015

o    Inici: 9.00h - Fi: 15.00h - Durada: 6h aprox.

o    Dificultat: Moderada. Recom.: a partir de 10 anys.

o    Lloc: Sant Joan de Penyagolosa (Vistabella del Maestrat).

o    Preus: 23,75 €/pers., menors de 8 anys gratis. Inclou: els guies-intèrprets, l'assegurança, l'esmorzar autòcton* (pa, suc d'oliva, formatges, embotits, vi, sucs, fruita de temporada…), els materials necessaris (didàctics, prismàtics, brúixoles…) i el reportatge fotogràfic d'alta qualitat.

*(inclou productes de la Marca Parcs Naturals)

Contacte / inscripció: info@itinerantur.com - 677 57 15 15 - 636 01 12 81

Link + info: http://itinerantur.com/ruta-25-val.html