Notícies

Ves enrere Bases del concurs fotogràfic “Tòfona de Vistabella 2015”

Bases del concurs fotogràfic “Tòfona de Vistabella 2015”

VIII Jornades de la tòfona

Bases: 
Podran participar totes les persones que hagen assistit a alguna de les activitats realitzades durant les "jornades de la tòfona"

Cada participant podrà presentar una foto per cada tema proposat.


Temàtica:
Els temes són: "els paisatges de la tòfona", "la cerca de la tòfona" i "tòfona i gastronomia" 


Premi:
Es concedirà un únic premi a la millor fotografia. El premi consistirà en un lot de productes de la cooperativa Biopenyagolosa.


Cóm participar:
Les fotografies es realitzaran durant la celebració de les jornades, des del dissabte 28 de febrer a les 10:30h fins al diumenge 1 de març a les 16:00h i s'enviaran per a concursar a l'adreça electrònica del Parc Natural de Penyagolosa: parc_penyagolosa@gva.es acompanyades de les següents dades:
- Nom i cognoms del concursant
- Adreça de correu electrònic de contacte
- Telèfon de contacte
- Títol de les imatges i en quin lloc van ser preses


Característiques tècniques:
- Les fotografies han de ser arxius JPG.
- Han de tenir una grandària mínima de 800 X 600 px i un pes màxim de 512 Kb

Els participants que no complisquen amb qualsevol dels requisits indicats en aquesta convocatòria seran desqualificats.


Data d'admissió

La data de recepció d'originals s'iniciarà el 2 de març de 2015 i finalitzarà el 6 de març 2015, tots dos inclosos. 
Un jurat compost per un representant de l'ajuntament de Vistabella, un representant de la cooperativa Biopenyagolosa i un representant del Parc Natural de Penyagolosa seleccionarà la millor imatge de cada tema, d'entre les quals se seleccionarà la foto guanyadora. Els participants hauran d'esperar a la publicació de la decisió del jurat.

El participant accepta que la seua fotografia siga visible en els canals socials de la cooperativa Biopenyagolosa sempre que se cite a l'autor.
En el termini d'una setmana a partir de la data de tancament de la presentació de fotografies es publicaran els noms dels guanyadors en les pàgines web de la cooperativa Biopenyagolosa i del Parc Natural de Penyagolosa
Si segons el parer del jurat no s'hagueren presentat obres amb qualitat suficient, el premi podria quedar desert.
Els criteris d'avaluació del jurat seran la creativitat i la qualitat fotogràfica. La selecció dels guanyadors serà a decisió absoluta del jurat i la seua decisió serà definitiva i inapel·lable.
Biopenyagolosa es reservarà el dret a publicar o reproduir la fotografia guanyadora, sense limitació de temps ni de lloc, citant en tot cas el nom de l'autor.