Notícies

Ves enrere Els misteris de les dunes

Els misteris de les dunes

28/08/2021:

25/09/2021: 

Normalment quan visitem una platja estem pensant en passar una bona estona d'oci i descans. Però poques vegades ens interessen els éssers que allí viuen o l'origen i les conseqüències de la formació d'aquesta extensió d'arena. Aquest ecosistema és el resultat de la trobada entre terra ferma i la mar, que en determinades dates es converteix en un punt d'atracció irresistible per a una bona part de turistes i locals.

Des del Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva volem convidar-vos a conéixer aquest espai des d'un altre punt de vista. Descobrir la fauna i la flora típiques d'aquests hàbitats, conéixer les importants amenaces que suporten, o entendre la relació geològica entre la restinga, les dunes i la marjal, mentre fem un agradable passeig al ritme del trencar de les ones. Pot ser una bona excusa per a acostar-se a la platja d'Oliva a passar un dissabte al matí.

Recorda que estem a l'estiu pel que no oblides portar protector solar, barret, roba còmoda i calçat esportiu, si en acabar la visita vols prendre el bany, recorda portar també el vestit de bany i la tovallola.

Dades de l'activitat:

  • Dia: dissabte 28 d'Agost i dissabte 25 de Setembre

  • Hora i lloc d'inici: Inici a les 09:00 des del Parking Oliva Nova platja

  • Duració de la activitat: 2h aproximadament.

  • Distància: 1,5 km

  • Dificultat: Fàcil

  • Cost de l'activitat: gratuita.

  • Inscripció prèvia en: 679 195 227 parque_pegooliva@gva.es.

  • Registre necessari. Es recolliran les següents dades de cadascuna de les persones assistents:

- Nom i cognoms,

- Edat,

- DNI,

- Número de telèfon mòbil *,

- Correu electrònic de cadascun dels participants * i

- Localitat de residència.

* (dades NO necessàries per als menors d'edat).

  • Recomanacions generals: Protecció solar, aigua, esmorzar, gorra, repel·lent d'insectes, prismàtics, bolígraf, roba i calçat còmode. Si en acabar la visita vols prendre un bany , recorda el vestit de bany i la tovallola.

  • Complir amb la normativa i recomanacions referents al COVID-19, es recorda especialment l'ús obligatori de màscara així com respectar les mesures de seguretat sanitària de distància social. Els menors sempre acompanyats. També es recomana portar gel hidroalcohòlic i bolígraf propi.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjans d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació.ACÍ.