Notícies

Ves enrere Tortugues exòtiques en la Marjal de Pego-Oliva.

Tortugues exòtiques en la Marjal de Pego-Oliva.

La tortuga americana o tortuga de Florida (Trachemys spp.), portada principalment com a animal de companyia i alliberada després en el medi, s'ha convertit una espècie exòtica invasora i una gran amenaça per a la biodiversitat; exemple d'això són les tortugues autòctones, les poblacions de les quals es veuen compromeses principalment pel minvament dels seus hàbitats, situació que s'agreuja per la competència que exerceixen les tortugues invasores.

La Marjal de Pego-Oliva no és alié a aquesta problemàtica, per la qual cosa es duen a terme campanyes anuals de retirada de tortugues de Florida obert a la participació de grups de voluntaris. És d'agrair l'activitat i proactividad de diferents associacions o entitats locals, com Pego Viu, Voluns o Atzaila.

En aquesta jornada, en la qual es presentaran els resultats de les campanyes anteriors, podràs conéixer les associacions participants, informar-te de com funcionen les campanyes i, si t'animes, participar amb la teua agrupació o amb alguna de les ja col·laboradores.

 

Dades de l'activitat:

  • Dia: dissabte 8 de febrer de 2020.

  • Hora i lloc d'inici: 10:00 h. Parking Muntanyeta Verda (38º52'30"N 0º5'15"W; 38.875, -0.0875).

  • Duració de l'activitat: 3 hores aproximadament.

  • Cost de l'activitat: gratuïta.

  • Inscripció prèvia en: 679 195 227 parque_pegooliva@gva.es, fins a les 13.30 h del divendres anterior.

  • Recomanacions: Aigua, roba, calçat còmode i ganes de participar.

     

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjans d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació. A