Avisos Marjal de Pego-Oliva


 

 


 


 

Pròximes activitats del parc

Notícies del Parc

Ves enrere Una postal de la Marjal de Pego-Oliva

Una postal de la Marjal de Pego-Oliva

Del projecte "Greetings from... Parcs Naturals"

 


 

Amb motiu de la designació de València com a Capital Mundial del Disseny 2022, s'han establert una sèrie de relacions amb l'administració que ha permés realitzar projectes de gran interés, de promoció i posada en valor, entre altres, dels recursos naturals de la nostra comunitat.


En este cas, la iniciativa ha sigut facilitar accions des del disseny i la il·lustració, per promoure i potenciar el nostres recursos naturals. D'esta forma naix el projecte «Greetings From... Parcs Naturals», amb la col·laboració de la Diputació de València, en la seua àrea de turisme i l'Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV).


S'han seleccionat els huit parcs natural de la província de València, i a la seua vegada, un il·lustrador/a per a cada un d'ells, que ha sintetitzat en una imatge gràfica les característiques més representatives i significatives de cada parc.


Des de la pàgina web del projecte, Greetings from..., podeu veure totes les postales i enviar-les per correu electrònic a qui vulgues. A més de poder veure la webs de tots i cadascun dels dissenyadors que han particiapat en esta iniciativa.


Des de el Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva no podem estar més contents, amb aquest bonic, i tan representatiu, disseny, realitzat per Luis Galbis. ¿Què us pareix? ¿Us agrada?