Avisos Marjal de Pego-Oliva


 

 


 


 

Pròximes activitats del parc

Notícies del Parc

Ves enrere Exposició: Diari del Viatge Paludicola

Exposició: Diari del Viatge Paludicola

 

Aquesta exposició forma part de les accions de divulgació del LIFE Paludicola, un projecte finançat amb fons europeus que té com a objectiu frenar el descens de les poblacions de la xitxarra d'aigua (Acrocephalus paludicola), el passeriforme més amenaçat d'Europa. Aquestes accions s'han dut a terme durant el període 2017-2020 en diversos municipis de Castella-la Manxa, Castella i Lleó i la Comunitat Valenciana, tots ells inclosos en espais de la Xarxa Natura 2000 entre els quals es troba el nostre Parc Natural de la Marjal de Pego Oliva.

Aquesta exposició ha sigut possible gràcies entre altres a la col·laboració entre la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i la Fundació Global Nature, dedicada a la protecció de la naturalesa.

L'exposició està composta per 12 panells amb els quals el visitant podrà acompanyar a aquest xicotet ocell al llarg del seu cicle anual, incloent-hi la seua migració de més de 6000 quilòmetres entre l'Est d'Europa i l'Àfrica subsahariana.

Quan es podrà visitar?

Horari: Dimecres i Divendres (no festius) de 11:30h a 14:30h.

Lloc: Punt d'Informació Ambiental de la Muntanyeta Verda.