Notícies del Parc

Ves enrere Estreles solidaries

Estreles solidaries

18/12/2021 a les 20:00h. Estreles solidàries. Gaudeix de la pluja d'estreles al Parc Natural.

 

Cada any a l'agost mirem el cel esperant veure una ràfega de llum brillant a la qual demanar els nostres desitjos. Enguany no serà menys i com en ocasions anteriors comptem amb la col·laboració de Proyecto Mastral i Astroingeo per a realitzar l'activitat nocturna "Estreles Solidàries", centrada en l'observació de les "perseides" o "Llàgrimes de Sant Lorenzo". Mentre esperem l'arribada de la nit tancada (entorn a les 23.00), gaudirem de diferents activitats i explicacions relacionades amb les estreles, el cel, la nit i la Naturalesa. 

Enguany esperem poder veure la pluja d'estreles amb més facilitat, ja que la Lluna es trobarà pràcticament en fase de Lluna nova i el cel es veurà més fosc.

Començarem a les 20,00h en el centre d'interpretació del Parc Natural, des d'on caminarem cap a la zona recreativa per a sopar (entrepà que portem des de casa) i preparar-nos per a l'albirament. 

Tots sabeu el difícil que ha sigut enguany, així que és més important que mai recordar que, a més de passar una bona estona, podem ajudar als que més el necessiten portant aliments no peribles, que seran donats a "Alimentos Solidarios de Torrevieja". Des de l'ONG ens comenten que necessiten especialment magdalenes, galetes, llet i batuts, encara que qualsevol altra aportació serà més que ben rebuda.

Veuen gaudir de les Llàgrimes de Sant Lorenzo en plena naturalesa.


 

Dades de l'activitat:

Dia: dijous 12 d'agost de 2021

Hora d'inici: 20.00 hores

Lloc: Centre d'interpretació del P.N.

Places limitades. Inscripció Obligatòria en: parque_lamata@gva.es indicant:

Nom i cognoms del representant

Núm. de participants (xiquets i adults)

Núm. telèfon de contacte

Procedència

 

Recomanacions: Llanternes, matalasset o tovallola per a tombar-vos, sopar baix-braç, alguna jaqueta per si refresca i antimosquits. I, sobretot, no oblideu la vostra aportació per a "Alimentos  Solidarios  Torrevieja".

 

NOTA: Durant l'activitat es compliran amb totes les mesures necessàries per a previndre el COVID-19, sent obligatori l'ús de màscara quan no es puga mantindre la distància de seguretat.

 

 CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

 

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per orde d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: parque_lamata@gva.es , per a més informació poden cridar al telèfon 96 572 16 50, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de les activitats".

 

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.