Notícies

#NatureChallenge #PNLaMataTorrevieja

S'AMPLIA EL PLAÇ FINS AL 30 DE MAIG Es tracta d'aconseguir una fotografia de naturalesa on es plasme la bellesa i grandesa de la Natura del Parc Natural de la Mata-Torrevieja, respectant i seguint...

El Misteri de Gaia

Ruta sensorial guiada en la que a través dels 5 sentits descobrirem a Gaia i el misteri que l'embolica.

Viure en un Parc Natural no és tan senzill.

Experimenta en primera persona la vida quotidiana dels habitants d'aquesta zona humida.

UN ZONA HUMIDA EN FOTOS

Projecte d'Educació Ambiental del Parc Natural de La Mata-Torrevieja amb el CEIP Ciutat del Mar (Torrevieja)

FOTOGRAFIANT ORQUÍDIES 2.0

Ruta interpretativa i interactiva en la que descobrirem la bellesa i singularitat de les orquídies i la immortalitzarem a través de la fotografia i les xarxes socials.

Parc Natural La Mata-Torrevieja: 2.100 Hectàrees d'aigua.

Vine a conéixer com ha evolucionat la gestió de l'aigua en aquestes salines al llarg de la història.

PLANTACIÓ EXTREMA

Descobrix i aprén una altra forma de plantar arbres en zones semidesèrtiques com la nostra, amb un sistema dissenyat per a aprofitar al màxim l'escassa pluja que s'arreplega en esta zona.

Jornades Xarxa Natura 2000

Jornada participativa organizada por SEO/BirdLife, con la colaboración de la Conselleria de Agricultura, Medio Ambiente, Cambio Climático y Desarrollo Rural, para recoger el punto de vista de los...

Parc Natural de la Mata-Torrevieja: El nostre aiguamoll després del temporal.

Visita guiada per a tota la família. Vine a descobrir com ha canviat el nostre espai protegit després de les pluges i la neu, la seua importància davant dels desastres naturals i com s'afavorix a...

Parc Natural La Mata-Torrevieja:Els arbres i el Doctor Clorofil·la. COMPLETADA

29-01-2017. Cel.lebra la Festa de l'Arbre aprenent a identificar i descobrir el poder dels arbres del Parc Natural a través de la saviesa del nostre doctor invitat. Activitat familiar.

CELEBRACIÓ 20 ANIVERSARI

Fira expositiva d'associacions i col·laboradors del Parc Natural de la Mata-Torrevieja, per a celebrar els 20 anys de la declaració del Parc Natural.

20 ANIVERSARI: Ruta del vi: Natura, cultura i tradició.

Visita guiada per les vinyes del Parc Natural, mostrant les singularitats que es poden trobar i coneixent la història i biodiversitat associada a aquestes vinyes.

20 ANIVERSARI: Present i futur del Parc Natural.

El director-conservador del Parc Natural de les Llacunes de la Mata-Torrevieja D. Francisco Martínez, analitzarà la situació d'este espai protegit en l'actualitat i cap a on va encaminada la gestió...

20 ANIVERSARI: Celebrant 20 anys de Parc Natural

Jornada tècnic-divulgativa de la mà de Carlos Javier Durá (president de la Junta rectora del PN), Juan A. Pujol (Biòleg Municipal Aj. de Torrevieja) i Francisco J. Martinez (director-conservador...

20 ANIVERSARI: HABITATS EXTREMS.

Ruta ecològica, de la mà del professor Carlos Martín Cantarino (Universitat d'Alacant), per a descobrir els hàbitats del parc Natural i les seues característiques extremes.

20 ANIVERSARI: Projecte "Alimentaves"

Xarrada amb exemples pràctics per a realitzar menjadors i abeuradors per a aus. Posterior col·locació del primer prototip "AveSpa".

20 ANIVERSARI: EXPOSICIÓ. ARQUITECTURA NATURAL

Exposició que conté diferents recreacions de nius d'aus que existeixen en el parc, amb un suport semblant al què es pot trobar en el seu entorn natural.

20 ANIVERSARI: La Vida secreta de les aus

Jornada per a descobrir la vida quotidiana de les aus, per mitjà de vídeos arreplegats pel personal del Parc Natural.