Notícies

I Trobada astronòmica llacunes de La Mata-Torrevieja

Celebra el solstici d'estiu al Parc Natural des d'al matí, amb tallers, xarrades, exposicions i en arribar la nit ... observacions astronòmiques en un entorn natural incomparable.

Voluntariat Ambiental #AyudaACharly.

Ajuda’ns a restaurar i condicionar una de les torres d'observació més emblemàtiques del nostre Parc Natural, amb la col.laboració de les tendes AKI.

Voluntariado ambiental #AyudaACharly.

Ajuda'ns a recuperar zones de nidificació del Corriol camanegre a través de tancaments d'accesos amb tanques de canyes. Voluntariat en obert en el que participen també els nostres amics de ADIEM.

Dia Mundial del Medi Ambient: Presentació “Projecte Charlie el Chorlitejo”

Acte de presentació de resultats del projecte d'Educació Ambiental desenvolupat pels alumnes i professors de l'IES Llibertes de Torrevella inclòs dins del programa de conservació del Corriol...

Ajuda a les aus del nostre entorn

Amb motiu del Dia Europeu dels Parcs realitzarem un taller de reciclatge per mitjà del qual ajudarem a les aus que marren el nostre entorn construint abeuradors per a elles.

“Meravelles del Parc Natural de La Mata-Torrevieja”

Presentació de més de 150 espècies de flora inventariades al Parc Natural i posterior recorregut guiat per a poder gaudir d'algunes d'aquestes espècies que en aquest moment es troben en el seu...

“LLACUNES I SALINES: UN MITJÀ PER A UN FI”

Ruta gamificada pel Parc Natural, on descobrirem la màgia especial que amaguen els essers vius que habiten en aquest espai.

“Salut, consciència i naturalesa”

Recorregut guiat, en el que la consciència del cos, la ment i el cor es connectaran amb la naturalesa de l'entorn.

Les dones amb el Projecte de “Charlie el Chorlitejo”

Voluntariat de dones per a la conservació del Corriol. Xarrada i posterior eixida al camp per al seguiment d'aquesta espècie vulnerable i el coneixement de la problemàtica del seu entorn.

Meteorologia, Sol i Aigua.

Taller de meteorologia per a saber més del Sol i de l'Aigua.

Plantación Extrema.

Descobrix i aprén una forma diferent de plantar en àrees semidesèrtiques com la nostra, amb un sistema dissenyat per a aprofitar al màxim cada gota d'aigua existent en la zona.

Fotografiant orquídies

Ruta interpretativa i interactiva en la que descobrirem la bellesa i singularitat de les orquídies i la immortalitzarem a través de la fotografia i les xarxes socials.

DIA MUNDIAL DELS AIGUAMOLLS:

Visita guiada per a tota la família. Vine a descobrir la importància d' aquest Parc Natural davant de la mitigació i adaptació al canvi climàtic.

Bagatel·les forestals.

Ruta guiada en homenatge a Ricardo Codorniu. En aquesta ruta podreu disfrutar de l'adaptació de les seues interessants i curioses històries sobre arbres i naturalesa al nostre Parc Natural.

Plantació Extrema.

Descobrix i aprén una forma diferent de plantar en àrees semidesèrtiques com la nostra, amb un sistema dissenyat per a aprofitar al màxim cada gota d'aigua existent en la zona.

Un parc sense barreres.

Disfruta de la naturalesa amb esta Ruta sensorial adaptada per el Parc Natural de la Mata-Torrevieja.

“Birds Crafts: Knowing English” Manualitats en anglés

Vine amb tota la família i disfruta d'un taller de manualitats ornitològiques mentres apreneu anglés gracies als voluntaris del Parc Natural.

Voluntariat Ambiental per a millorar la ruta del Vi.

Ajuda'ns a restaurar i condicionar una de les rutes més emblemàtiques del nostre Parc Natural amb aquesta activitat de voluntariat.

Birding Festival Zones humides del Sud d'Alacant

Els dies 27 i 28 d'octubre se celebrarà el Birding Festival Zones humides del Sud d'Alacant en l'entorn del Parc Natural de la Mata a Torrevieja, un esdeveniment dedicat al món de les aus i el...

EL CORRIOL CAMANEGRE. UNA ESPECIE VULNERABLE

Xarrada i posterior eixida al camp per a conéixer millor aquesta espècie vulnerable i el seu entorn.