Notícies

Ves enrere Plantació Extrema.

Plantació Extrema.

30/01/2021 Plantació Extrema. Celebra el dia de l'arbre aprenent una forma diferent de plantar en àrees semidesèrtiques, amb un sistema dissenyat per a aprofitar al màxim cada gota d'aigua existent en la zona.

 

Les condicions climàtiques de l'entorn del Parc Natural de la Mata-Torrevieja es caracteritzen per tindre moltes hores d'insolació, escassa precipitació (a penes 300mm anuals) i elevades temperatures, així que l'èxit en plantacions amb aquestes condicions climàtiques tan extremes és difícil.

El mètode de plantació que utilitzarem està dissenyat per a aprofitar al màxim les escasses pluges que tenim i assegurar-nos així la supervivència de les plantes.

La plantació que realitzarem té com a finalitat revegetar zones degradades del parc, amb l'objectiu de mitigar els processos erosius i el risc de desqualificació.

 

Vine a col·laborar amb nosaltres diumenge que ve 30 de gener a les 10:00h en una jornada en la qual utilitzarem aquesta tècnica de plantació extrema i coneix de primera mà en què consisteix aquest sistema nou de plantació.

Dades de l'activitat:

 • Dia: diumenge 30 de gener 2022

 • Lloc: Centre d'Interpretació

 • Hora d'inici: 10:00 hores

 • Inscripcions en: parque_lamata@gva.es

   • Nom de contacte

   • Nombre de participants (adults i xiquets)

   • Telèfon de contacte

   • Procedència

 

NOTA: Durant l'activitat es compliran amb totes les mesures necessàries per a prevenir la COVID-19.

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria, ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per ordre d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: parque_lamata@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 96 572 16 50, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de les activitats".

Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.