Notícies

Ves enrere LA MEMÒRIA DELS ARBRES

LA MEMÒRIA DELS ARBRES

06/09/2020 "LA MEMÒRIA DELS ARBRES" 

 

Pins, eucaliptus, tarais, arçots, llentiscles, romers... Moltes vegades passegem distrets entre ells, sense adonar-nos que els arbres i arbustos no sols són els habitants més longeus del Parc, sinó també els més savis, i els qui tenen més històries que contar-nos.

Sabies que alguns d'ells han creuat oceans per a arribar fins ací, perquè els vam portar des de lluny per a ajudar-nos? Què són les preuades "llàgrimes de Quios" i què tenen a veure amb els arbres del Parc? Per a què serveixen els seus olis essencials? Tenen propietats medicinals? Com podem conéixer la seua edat? Com aconsegueixen sobreviure en aquests sòls tan àrids i salins?

Us proposem una ruta interpretativa centrada en els arbres i arbustos del Parc, de uns cuatre kilómetres de recorregut, en la qual descobrirem les seues històries: el seu origen, els seus mecanismes de supervivència, les seues propietats medicinals, els seus usos tradicionals, i molt més.

 

Per a acomiadar-nos de l'estiu, i aprofitant que les temperatures són una mica més suaus, hem organitzat aquesta activitat per al diumenge 6 de setembre. Si t'interessa, escriu-nos un mail a parc_lamata@gva.

Prepara't per a veure els arbres com mai abans els havies vistos.

 

DADES A TINDRE EN COMPTE:

 • Dia: Diumenge 6 de setembre de 2020

 • Hora d'inici: 08:30 hores.

 • Lloc: Aparcament d de la zona recreativa de Lo Albentosa

 • Activitat Gratuïta. Places limitades.

 • Inscripció en parque_lamata@gva.es indicant:

  • Nom i cognoms del representant

  • Nombre de participants (adults i xiquets)

  • Telèfon de contacte

  • Procedència

 • Recomanacions: Aigua, protecció solar, barret, antimosquits, calçat còmode.

 

 

NOTA: Durant l'activitat es compliran amb totes les mesures necessàries per a previndre el COVID-19, sent obligatori l'ús de màscara, a partir dels 6 anys d'edat, quan no es puga mantindre la distància mínima d'1.5 m.

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per orde d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: parque_lamata@gva.es , per a més informació poden cridar al telèfon 96 572 16 50, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les noticies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de les activitats".

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.