Notícies

Ves enrere Començant a Conéixer els Ocells

Començant a Conéixer els Ocells

 

Començant a Conéixer els Ocells

 

El fascinant món dels ocells és més extens del que podria abastar la nostra imaginació, i està ple de secrets i curiositats.

Justo Ferrer, encarregat de la Unitat de Treballs Forestals del Parc Natural de la Mata-Torrevieja, és un amant dels ocells i porta tota una vida dedicada a l'estudi i observació d'aquests. Després de molts anys d'esforç, aquesta passió s'ha vist per fi reflectida en "Començant a Conéixer els Ocells", un llibre per a tots, principiants i avançats, en el qual trobaràs una bella col·lecció de fotografies i explicacions que donaran resposta a molts dels dubtes que tenim sobre aquests sorprenents animals.

Si t'agraden les aus i vols conéixer més sobre elles, no et pots perdre la presentació d'aquest llibre i la posterior ruta pel Parc, en les quals Justo Ferrer ens contagiarà la seua passió per la naturalesa.

 

T'esperem! No et quedes sense la teua plaça !

 

Dades de l'activitat:

Dia: 10 i 17 d´octubre de 2021

Hora d'inici: 9.30 hores

Lloc: Centre d'Interpretació del P.N.

Places limitades. Inscripció Obligatòria en: parque_lamata@gva.es indicant:

  • Nom i cognoms del representant

  • Núm. de participants (xiquets i adults)

  • Núm. telèfon de contacte

  • Procedència

 

NOTA: Durant l'activitat es compliran amb totes les mesures necessàries per a prevenir la COVID-19, sent obligatori l'ús de màscara, a partir dels 6 anys.

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria, ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per ordre d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic:parque_lamata@gva.es , per a més informació poden cridar al telèfon 96 572 16 50, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de les activitats".

Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.