Notícies

Ves enrere Visita guiada al Centre de Recuperació de Fauna (C.R.F) La Granja del Saler.

Visita guiada al Centre de Recuperació de Fauna (C.R.F) La Granja del Saler.

LA BIODIVERSITAT COM A RECURS EDUCATIU

El Centre de Recuperació de Fauna La Granja d'El Saler exercix un paper essencial en la conservació de la fauna silvestre de la Comunitat Valenciana. Després de 32 anys de funcionament ininterromput, el CRF La Granja; compta amb instal·lacions i mitjans d'un elevat potencial que permeten arreplegar, atendre i rehabilitar amb èxit als animals ferits que, per diverses causes (principalment d'origen antròpic) , acaben ingressant en el centre.

La recuperació de la fauna autòctona és, per tant, la finalitat principal, però d'altra banda, el CRF La Granja; destaca també per la seua contribució als diferents plans de recuperació d'espècies amenaçades que contemplen projectes de cria en captivitat. Els exemplars d'aus aquàtiques, aus rapaces o tortugues terrestres nascuts en el centre en estos últims anys per al seu posterior reintroducció en el mig són un clar exemple d'això i, amb el pas del temps, ho han convertit en un referent a nivell nacional.

Per tot això, t'invitem que participes en esta activitat i, pugues conéixer d'una manera més pròxim la labor tan important que es realitza en el Centre de Recuperació de Fauna La Granja d'El Saler."

 

  • Data: 24 d'octubre de 2021.
  • Horari: 10:30 a 12:30h aproximadament.
  • Lloc de trobada: Aparcament del Centre de Interpretació Racó de l'Olla.
  • Activitat gratuïta.
  • Avís: Places limitades, inscripció prèvia necessària 963 86 80 50.
  • Activitat recomanada per a majors de 8 anys.