Com arribar

Com arribar

COM ARRIBAR AL CENTRE D'INTERPRETACIÓ RACÓ DE L'OLLA?

L'entrada al Centre d'Interpretació està situada a 50 metres a l'esquerra a la carretera que dona accés a la població del Palmar des de la CV-500. 

Centre situat a la Reserva Natural del Racó de l'Olla, carretera del Palmar, s/n. 46012. València.

Si utilitza Google Maps ha de posar: GVA Parc Natural de l'Albufera-Centro de Interpretación Racó de l'Ollao Carrer de Vicente Baldoví s/n.

 

- AMB COTXE:

Des de València pot accedir per l'eixida que hi ha al sud de la ciutat (Ciutat de les Arts i les Ciències), per la V-15 (Autovia del Saler) que enllaça amb la CV-500.

Des de l'interior pot accedir a través de l'A-3 i enllaçar amb la V-30, direcció Port, fins a prendre l'eixida que indica El Saler CV-500.

Des d'Alacant pot accedir a través de l'AP-7 o A-7 - V-31 i enllaçar amb la V-30 per l'eixida Port-El Saler. Una vegada en la V-30, ha d'enllaçar amb la CV-500 per l'eixida El Saler. També és possible enllaçar des de la V-31 amb la CV-500 a través de la CV-401 eixida El Saler.

No obstant això, s'ha de tindre en compte que la CV-401 queda tancada en direcció al Saler els dissabtes i diumenges dels mesos estivals i alguns festius assenyalats, de 09.00 a 15.00 hores.

Des de les poblacions de Sueca i Cullera pot accedir per la CV-500 i la CV-502, respectivament.

Des de Castelló pot accedir a través de l'AP-7 i enllaçar amb la V-30 direcció Port. Una vegada en la V-30, pot enllaçar amb la CV-500 per l'eixida El Saler. També és possible accedir a través de la V-21, són menys quilòmetres. No obstant això, s'ha de tindre en compte que cal travessar la ciutat de València de nord a sud.


Per a arribar al Centre d'Interpretació Racó de l'Olla ha de girar en el km 10,5 de la CV-500, en l'encreuament direcció al Palmar. Només incorporar-se al desviament cap al Palmar, a uns 30 metres a l'esquerra es troba l'accés al Centre.

 

 

- AMB AUTOBÚS - LÍNIA 24/25 de l'EMT.

Per a arribar al Centre d'Interpretació Racó de l'Olla, ha de baixar en el km 10,5 (núm. de parada 2169- -Pinars-Carretera del Palmar) en l'encreuament de la CV-500 amb la carretera que porta al Palmar. 

 

Des de la parada hi ha una accés per als vianants al Centre d'Interpretació.

 

RECORDE QUE EL CENTRE D'INTERPRETACIÓ OBRI DE 9 A 14 H DE DILLUNS A DIUMENGE. 

NO ES RECOMANA UTILITZAR AQUESTA PARADA D'AUTOBÚS FORA DELS HORARIS DEL CENTRE