Birdingalbufera

Birdingalbufera

Birding Albufera és un portal d'Internet creada al febrer de 2008 per Bosco Dies i Nacho Dies, dos afeccionats a l'ornitologia que practiquen l'observació dels ocells, una activitat que és coneguda internacionalment com birdwatching o birding. Després de 35 anys eixint a veure ocells en L'Albufera de València, han sigut testimonis de molts dels canvis haguts entorn de l'avifauna d'aquest espai natural. La bellesa dels ocells i del paisatge de L'Albufera i l'evocació dels moments viscuts durant tot aquest temps van ser l'impuls que va motivar la creació d'aquest portal.

 

Amb el temps, i ja sota l'apadrinament de la Fundació Assut, Birding Albufera vol continuar cridant l'atenció sobre els ocells de L'Albufera, però, a més, al mateix temps, contribuir a divulgar L'Albufera dels ocells.

 

Si, inicialment, l'objectiu principal d'aquesta web era informar sobre els ocells d'aquest aiguamoll, ara vol promoure especialment el turisme de naturalesa i l'observació d'ocells com a forma de descobrir aquest paisatge únic, i contribuir així a la seua difusió i conservació.