Notícies

Ves enrere VISITA GUIADA AMB TAST I DEGUSTACIÓ A l'ECO-CELLER FERRER-GALLEGO

VISITA GUIADA AMB TAST I DEGUSTACIÓ A l'ECO-CELLER FERRER-GALLEGO

Productes certificats de la Marca Parcs

L'activitat consistirà en una visita del Centre d'Interpretació, des d'on anirem a visitar l'Eco-celler Ferrer Gallego on ens explicaran la seua peculiar manera d'entendre el cultiu de la vinya i d'elaborar el vi. El celler està situat en un entorn de vinyes on es compararan les actuals formes de maneig de la vinya amb les formes més antigues. S'incidirà en el concepte de Viticultura de conservació i diversitat vitícola.
Posteriorment es degustaran els vins elaborats i els productes de tradicionals del forn a llenya "La Marieta" també propietat de la família Ferrer Gallego els qui han mantingut receptes després de 5 generacions. (El cost del tast i degustació serà de 10€ per persona que s'abonaran en l'el celler).

 

Dades de l'activitat:

Dia: 27 de novembre

Lloc: Centre d´ Interpretació del Parc Natural de les Gorges del Cabriol (Venta del Moro)

Hora d'inici: 10:30 a 13:30 hores.

COST DE L´ ACTIVITAT : 10€


 


 

Inscripció: En els telèfons 963189222 o 639202112 (de 9 a 14 hores) i en el correu electrònic hoces_cabriel@gva.es

Avís: Si les condicions meteorològiques es consideren desfavorables per a la realització de l'activitat, el Parc Natural informarà els inscrits de l'anul·lació d'aquesta. ES RECOMANA L'ÚS DE MÀSCARA DURANT TOTA L'ACTIVITAT I PORTAR GEL HIDROALCOHOLIC PERQUÈ HI HA ELEMENTS COMUNS, TOTES AQUESTES MESURES SÓN DEGUT Al COVID-19.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-i automàtic al moment de la publicació de cadascuna de les notícies. subscriu-te aquí.