Notícies

Ves enrere CONEIX ELS CUCHILLOS DEL CABRIOL

CONEIX ELS CUCHILLOS DEL CABRIOL

Dia Europeu dels Parcs Naturals: "Parcs la pròxima generació"

Amb motiu del Dia Europeu dels Parcs Naturals, amb l'eslògan "Parcs la pròxima generació". El Parc Natural de les Gorges del Cabriol ha organitzat una ruta guiada per la zona de Villargordo del Cabriel on podrem visitar la fantàstica formació de los Cuchillos a través de la Ruta habitada: Ruta Geològica. Los Cuchillos-Barranco Moluengo.

El punt de trobada és a l'Ajuntament de Villargordo del Cabriel, posteriorment agafarem els cotxes per a anar a l'inici de la ruta, situat en el paratge de Peñas Blancas.

Si les condicions meteorològiques es consideren desfavorables per a la realització de l'activitat, el Parc Natural informarà els inscrits de l'anul·lació d'aquesta.

Dades de l'activitat:

Ruta Geològica pels Cuchillos del Cabriol

Dia: 22 de maig

Lloc: En la porta de l'Ajuntament de Villargordo del Cabriel. C/ carretera 26 (Villargordo del Cabriel)

Hora d'inici: 09:30 h

Inscripció: En els telèfons 963189222 i en el correu electrònic hoces_cabriel@gva.es (de 9:00 a 14:00 hores). Limitat a 20 places

Duració de l'activitat: 4 hores aproximadament

Dificultat de la senda: Alta

Distància de la senda: 6 km

Desnivell: 215 m.

Recomanacions: Cal portar roba i calçat còmodes per a caminar per sengles forestals. Activitat recomanada per a persones majors de 13 anys.

Avís: Si les condicions meteorològiques es consideren desfavorables per a la realització de l'activitat, el Parc Natural informarà els inscrits de l'anul·lació d'aquesta. ÉS OBLIGATORI L'ÚS DE MÀSCARA DURANT TOTA L'ACTIVITAT A causa Del COVID-19.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies – Subscriu-te ací