Avisos Hoces del Cabriel

EL DISSABTE 30 DE SETEMBRE EL CENTRE D'INTERPRETACIÓ ROMANDRÀ TANCAT, PER LA REALITZACIÓ D'UNA ACTIVITAT PLANIFICADA. DISCULPEN LES MOLÈSTIES

Pròximes activitats del parc

Notícies del Parc

Ves enrere Caminant per les Gorges del Cabriol

Caminant per les Gorges del Cabriol

Ruta guiada pel cor del Parc Natural


 

Amb la celebració del Dia Mundial del Turisme i en col·laboració amb Tierra Bobal, el Parc Natural de les Gorges del Cabriol organitza una ruta guiada, on podran visitar l'espectacularitat de la Vall de la Fonseca des del Mirador de la Fonseca i de les Gorges del Cabriol

Dades de l'activitat:

Dia: 30 de setembre

Lloc: Ajuntament de Villargordo del Cabriel. Carrer Carretera 26. Des d'allí agafarem el cotxe fins que començarem la ruta (8km)

Hora d'inici: 08:00 hores a 13:00 hores.

Inscripció: En els telèfons 963189222 o 639202112 (de 9 a 14 hores) i en el correu electrònic hoces_cabriel@gva.es

Distància: 9 km

Dificultat: Mitjana

Recomanacions: El participant haurà de portar calçat adequat, aigua i roba apropiada per a l'època de l'any. Activitat recomanada per a persones majors de 10 anys. Avís: Si les condicions meteorològiques es consideren desfavorables per a la realització de l'activitat, el Parc Natural informarà als inscrits de l'anul·lació de la mateixa.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-i automàtic al moment de la publicació de cadascuna de les notícies. subscriu-te aquí.