Els colors de la nit, coneix les papallones nocturnes del Carrascal

Xicotets gestos per a la conservació de la Biodiversitat

Presentació de la nova exposició temporal al Centre de Visitants del Parc Natural de la Font Roja

La tardor, temps de migració

Sessió d'anellament científic d'aus i identificació de les diferents espècies d'aus del carrascal d'ombria al Parc Natural.

Un passeig per la Història de la Font Roja

Xerrada i recorregut per l'àrea d'esplai de la Font Roja, per a conèixer la seua història i les tradicions culturals al voltant d'aquest paratge tan emblemàtic.

La Ciència que amaga la nit

Observación astronómica para conocer las estrellas y planetas que circundan sobre el cielo de la Font Roja, con la participación de la agrupación Astroalcoy

GinkaRoja del coneixement

Activitat lúdica per als xiquets sobre els valors ambientals més destacats de la Font Roja; flora, fauna, aigua, sòls i energies renovables

Anella en família i solta de rapinyaires

Sessió d'anellament científic d'aus i identificació de les diferents espècies d'aus del carrascal de la Font Roja. Mostra i solta de rapinyaires.

Descobreix la flora i la fauna de la Font Roja

tinerari guiat pels voltants de la Font Roja per conèixer les adaptacions de la flora i la fauna a les condicions climàtiques del Carrascal de la Font Roja.

P.N de la Font Roja. La Font Roja, aigua i paisatge

Itinerari guiat pels voltants de la Font Roja per conèixer la importància de l'aigua en el paisatge del Carrascal de la Font Roja.

Coneix els arbres monumentals de la Font Roja

Itinerari guiat, fins al mas de Tetuan, per conèixer els arbres més singulars del Carrascal de la Font Roja

Pugem junts a l'Alt de la Teixereta

Excursió guiada per a celebrar el Dia Internacional de les Muntanyes i reconèixer la importància dels cims més destacats del Carrascal de la Font Roja.

Recicla i decora el Nadal

Xerrada sobre la compra responsable en la reducció de residus i taller de motius nadalencs amb material reciclat

La tardor, temps de migració

Sessió d'anellament científic d'aus i identificació de les diferents espècies d'aus de l'hàbitat de solana al Parc Natural. Mostra i solta de rapinyaires.

La tardor, temps de migració

Sessió d'anellament científic d'aus i identificació de les diferents espècies d'aus del carrascal d'ombria al Parc Natural. Mostra i solta de rapinyaires.

Passejada al capvespre per la Font Roja

Gaudeix d'una passejada a la vesprada en la Font Roja, i descobreix la tranquil·litat que manifesta el bosc les vesprades del mes de setembre.

Els colors de la nit

Activitat per conèixer algunes de les espècies de papallones nocturnes del Carrascal de la Font Roja.

Dia Mundial del Medi Ambient, 4-5, juny, 2016

Per als dies 4 i 5 de juny s'han dissenyat una sèrie d'activitats amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient. Les activitats són gratuïtes i algunes d'elles requereixen inscripció...

Marxa solidària contra el càncer

Puja amb nosaltres al cim del Menejador i participa amb el teu donatiu de quantia voluntària en la lluita contra el càncer.

La carrasca solidària

Participa amb un donatiu de material escolar i et regalem un plançó de carrasca. Tots els productes seran a benefici de Cáritas-Alcoy

— 20 articles per pàgina
Mostrant 41 - 60 de 103 resultats