Els colors de la nit, coneix les papallones nocturnes del Carrascal

Ves enrere Masia La Mota t'ofereix Allotjament amb vista al Parc Natural de la Font Roja

Masia La Mota t'ofereix Allotjament amb vista al Parc Natural de la Font Roja

Masía La Mota t'ofereix allotjament en Habitació Doble Superior amb vistes úniques al Parc Natural de la Font Roja, amb desdejuni inclòs

L'hotel amb encant Masia La Mota està ubicat en un entorn privilegiat com és el Parc Natural de la Font Roja, a l'interior d'Alacant, distingit per la seua gran varietat de flora i fauna, així com pels seus espectaculars paisatges; la qual cosa ho converteix en un perfecte enclavament de gran bellesa per a la tranquil·litat i el descans.

Ancorat en un antic mas dedicat a l'explotació agrària, l'edifici conserva la seua estructura original, encara que ha sigut reformat i convertit en un hotel rural, exemple de sostenibilitat i del bon gust; les habitacions del qual han sigut decorades de manera totalment personalitzada, convertint-les en espais perfectes per a una estada memorable amb unes vistes inigualables.

Els hostatjats quedaran fascinats amb l'hospitalitat i el tracte personalitzat, tant per part dels seus gerents; Indira Ameglio Amaya i Edgar de Ameglio, com de tot el seu personal, que estaran encantats d'atendre'ls en tot el que necessiten.

Però, Masia La Mota no és només un lloc de descans i tranquil·litat, ja que des de les seues mateixes instal·lacions es poden realitzar diversos esports de muntanya com ara: rutes de senderisme pel "Parc Natural de la Font Roja", així com per la "Serra de Mariola", escalada, espeleologia… A més es poden realitzar rutes a cavall, oferides per l'escola d'equitació Peluca o amb bici.

A més a més, se li afegeix l'oferta gastronòmica del restaurant Masia la Mota: Salterres 21, on el client podrà degustar una cuina basada en la fusió de la tradició i de la creació, amb productes principalment autòctons i de temporada.

Aquest mes de març t'oferim: Allotjament en Habitació Doble Superior amb vista al Parc Natural de la Font Roja, amb desdejuni inclòs: 140,80€. S'aplicarà un 10 % de descompte a aquelles reserves directes en l'hotel.

 

Contacte:

Masía la Mota

Empresa certificada en la Marca Parcs Naturals - Turisme de Natura

Telf: 96654 03 07

Carretera de la Font Roja, km 5

03818 Alcoi (Alacant)

 

reservas@masialamota.com

www.masialamota.com

 

Segueix-nos també al facebook