Notícies

Ves enrere ELS MIRADORS DE XÀBIA

ELS MIRADORS DE XÀBIA

La Marina Alta és una terra de trobada entre diferents cultures del Mediterrani al llarg dels segles, entre persones de múltiples orígens que en les últimes dècades s'han establert aquí, i támbien entre visitants que trien aquestes terres per passar les seues vacances.

Però per sobre de tot, aquesta comarca es defineix perfectament com la trobada entre les muntanyes Bètiques i el mar Mediterrani que les "abraça", des de Dénia fins Calp. Un paisatge que vos convidem a descobrir i gaudir des de diferents miradors que anem a visitar a una ruta circular des del Port de Xàbia recorrent les Planes del Cap de Sant Antoni. Coneixerem les peculiaritats de la geologia i el clima que conformen la comarca i que són l'origen d'ecosistemes d'enorme riquesa i de vistes espectaculars.


A causa de l'alerta sanitària causada pel COVID-19, és obligatori portar mascareta durant la realització de l'activitat.

També recomanem portar aigua, gorra, protector solar i calçat adequat a la muntanya.

Dades de l'activitat.

Dia: diumenge 16 de maig de 2021

Hora i lloc d'inici: 09:00 Port de Xàbia al costat de el Restaurant Tangó

Dificultat: MITJA

Durada de l'activitat: 4 hores aproximadament

Cost de l'activitat: gratuïta

Més informació: 679196461 / parque_montgo@gva.es

Recomanem la subscripció a la llista de distribució de les notícies del nostre web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats de Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies AQUI