COVA TALLADA

ATENCIÓ, ZONA PERILLOSA!

La Cova Tallada és un paratge situat en els penya-segats del Cap de Sant Antoni. No és una platja ni una cala i el seu accés és difícil.

 

  • Per la resolució d'1 de març de 2022es regula l'accés a la Cova Tallada des del 9 al fins al 25 d'abril, tots dos inclosos; desde el 28 d'abril al 5 de maig, tots dos inclosos; i del 15 de juny al 15 d'octubre, tots dos inclosos.
  • El permís només s'obté de manera telemàtica. No hi han reserves telefóniques ni via e-mail.
  • El període d'estada màxim en la Cova serà d'1 hora i 30 minuts i començarà a comptar des de l'horari que tinguen indicat en l'autorització.
  • El termini per a realitzar les reserves s'obri amb 10 dies d'antelació (exemple: una persona vol sol·licitar el dia 21 d'agost, aqueix dia estarà disponible a partir del dia 11 d'agost i no abans).
  • El sol·licitant haurà de portar amb ell l'autorització impresa o en format electrònic i el DNI.
  • La responsabilitat civil de la visita i la seguretat en qualsevol zona del Parc Natural, incloent la Cova Tallada , correrà sempre a càrrec del visitant. No es recomana la visita a persones no acostumades a caminar per muntanya. Portar sempre calçat adequat i molta aigua.
  • NO HI HA COBERTURA MOVIL. NO HI HA SOCORRISTA. En cas de perill o accident cal trucar al 112

 

 

 

 

 

Próximes activitats del parc

Notícies del Parc

Ves enrere Comença la regulació de les visites a la Cova Tallada

Comença la regulació de les visites a la Cova Tallada

Del 9 fins el 25 d'abril es necessària la reserva previa

Enguany, veient els bons resultats d'aquests estius passats, la comissió d'Ús Públic del Parc Natural del Montgó, va solitcitar estendre la regulació de les visita a la Cova Tallada en els períodes de major afluència de visitants. 

Per això es va decidir ampliar la regulació a la Setmana Santa i els ponts de Maig i d'Octubre. Així doncs per a accedir a la Cova, serà necessari obtindre a través de la pàgina web oficial les entrades. La reserva és gratuïta i es pot realitzar des de la pàgina web del Parc Natural del Montgó, on a més els visitants compten amb la  informació necessària per a realitzar la visita de manera segura.

La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural,  Emergència Climàtica i Transició Ecològica, ha contractat una persona que s'encarrega d'atendre el punt d'informació i control d'accés a la Cova Tallada, durant el període de regulació.

Qualsevol dubte o informació pot consultar-la amb el personal del Parc en el telèfon 679 196 461, de 9.00 a 14.00 h.

ENLLAÇ A LA PÀGINA DE RESERVES