LA VIDA OCULTA AL FONDO

Ves enrere Pintant la nit

Pintant la nit

Jornada fotogràfica amb xarrada formativa y pràctica de camp

Les possibilitats que ofereix la fotografia digital està facilitant l'accés a una de les disciplines més vistoses i actuals: la fotografia nocturna. Completant el nostre equip bàsic amb un trípode i un disparador remot per cable o sense fil se'ns obren les portes a la fotografia malgrat l'aparent absència de llum que porta la nit.

De la mà de l'agrupació fotogràfica Night Elx Photo i amb la col·laboració de l'Associació Averaves i la Comunitat General de Regs de Llevant Marge Esquerra us proposem una jornada per aproximar-se a aquesta particular disciplina fotogràfica. Començarem al Centre d'Informació on es proporcionarà una formació bàsica i posteriorment ens desplaçarem fins a l'interior del Parc Natural per a una sessió fotogràfica orientada pels nostres col·laboradors.

DADES DE L'ACTIVITAT
Dia: 27 gener 2017
Hora: De 19:00 a 00:00h
Lloc: Centre d'Informació

Places limitades. Inscripció obligatòria.

IMPORTANT: Cal per a tots els participants disposar de càmera fotogràfica tipus rèflex, trípode i cable disparador. Així mateix i donat l'horari de l'activitat es recomana portar alguna cosa per sopar durant el descans, així com roba d'abric suficient per a la pràctica de camp en funció de les condicions meteorològiques.

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu-me automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies –subscriu-te ací.