LA VIDA OCULTA AL FONDO

Ves enrere Pintant la llum i l'aigua

Pintant la llum i l'aigua

Trobada de pintors i dibuixants en el Parc Natural del Fondo

El Fondo, a més de la biodiversitat que atresora i els valors naturals que l'han fet mereixedor de protecció, és també un paisatge evocador. La llum reflectida en l'aigua, una vegetació exuberant i racons amb encant són un atractiu per a tot aquell que busca plasmar la seua bellesa.

 

En col·laboració amb els nostres amics del grup d'artistes que compon Cuadernos Viajeros, tindrà lloc una trobada on es donaran cita pintors i dibuixants. La seua motivació és reflectir el que veuen, on viuen o viatgen i que els seus apunts i esbossos ens parlen dels llocs i de les seues històries, de les impressions que ens transmeten. L'únic objectiu és que tot aquell que estiga interessat en el tema puga trobar-hi un enriquiment personal a través de l'afició, l'obra i el contacte amb gent amb el mateix afany.

 

Dia: dissabte, 28 de març de 2015

Hora: de 10 h a 14 h

Lloc: Porta Nord

Recomanem la subscripció en la llista de distribució de les notícies del nostre web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació  - subscriute ací -