LA VIDA OCULTA AL FONDO

Ves enrere Nit de rates penades

Nit de rates penades

Els "mosseguellos" del Fondo

17/09/2016 Nit de rates penades

Els "mosseguellos" del Fondo

 

La supervivència de les rates penades es troba avui dia amenaçada per causes com la pèrdua de refugis i llocs de cria, l'alteració del seu hàbitat o l'ús de pesticides entre uns altres. A conseqüència d'açò és important saber que totes les espècies de quiròpters estan estrictament protegides, reconeixent així el valor de la biodiversitat i el seu important paper en l'ecosistema, a més de ser grans aliats en el control de les poblacions d'alguns insectes.

Malgrat tot açò segueixen sent uns grans desconeguts per a molts de nosaltres, motiu pel qual es fa encara més important si cal divulgar entre el públic aquests xicotets mamífers amb ales, al mateix temps que desmitifiquem molts aspectes de la seua vida. En aquest context se celebren durant l'estiu les anomenades "Bat Night" o "Nits de Rates Penades" en tota Europa, jornades en les quals es donen a conèixer a la societat les espècies pròpies d'un determinat territori així com les seues característiques per a aconseguir un reconeixement que moltes vegades se'ls ha negat.

Vos convidem a participar en la I Nit de Rates Penades que es celebra en el Parc Natural El Fondo en col·laboració amb la Colla Ecologista "El Campanar", el Casal Jaume I de Crevillent, l'Associació "Terra Viva del sud-est" i la Fundació "Limne". De la seua mà coneixerem millor les espècies presents en aquest aiguamoll i alguns aspectes de la seua interessant biologia.

 

DADES DE L'ACTIVITAT
Dia: 17 de setembre de 2016
Hora: De 19:30 a 22:30h
Lloc: Centre d'Informació

Inscripció obligatòria. Cal portar entrepà per a sopar, llanterna o frontal i repel·lent per a insectes.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu-me automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies –subscriu-te ací.