LA VIDA OCULTA AL FONDO

Ves enrere MANS QUE AJUDEN

MANS QUE AJUDEN

Jornada de Voluntariat Ambiental

L'ordenació i regulació de l'Ús Públic és un dels pilars sobre els quals descansa l'adequada gestió d'un espai protegit com El Fondo. En un aiguamoll són les aus, en general, el major focus d'atracció i al mateix temps el principal recurs a preservar. Es tracta per tant de facilitar l'accés i gaudiment a aquests espais sense que això supose molèsties per a la fauna que hi habita. Per a aconseguir aquest objectiu són de vital importància els observatoris, torres i miradors amb que s'han anat dotant les diferents rutes del Parc Natural. En estar construïts majoritàriament amb elements naturals com la fusta i la canya, aquests requereixen d'un adequat manteniment per a garantir la seua perdurabilitat en el temps i que aquests continuen complint la seua funció: observar sense ser vistos.

 

Les empreses de l'entorn socioeconòmic del Parc que se certifiquen amb la marca "Parcs Naturals" manifesten d'aquesta forma el seu compromís de col·laboració en projectes de conservació o millora de les infraestructures. Avanzatour, com a empresa de turisme actiu certificada vol materialitzar aquest compromís mitjançant una jornada de voluntariat ambiental per a la reparació de la pantalla d'ocultació que dóna accés a l'observatori del Peu Verd. Aquest observatori forma part de la ruta roja i és visitat cada setmana per ornitòlegs i entusiastes aficionats a les aus. El cost material de l'actuació, que inclou la instal·lació de 55 metres de canya és assumit íntegrament per Avanzatour i compta amb l'assistència del personal del Parc Natural i el suport de la Comunitat de Regs de Llevant. Però res d'això seria possible sense la teua ajuda, anima't i participa com a voluntari!

 

 

DADES DE L'ACTIVITAT

 

Dia: 20 de desembre de 2018

Horari: de 9.00 a 13:00h

Lloc d'inici: Porta Nord

 

Places limitades. Inscripció en el telèfon 966678515 (de 9 a 14 hores) o mitjançant el correu electrònic parque_elhondo@gva.es

 

Avisos/recomanacions: portar roba còmoda i adaptada a les condicions meteorològiques del dia, així com menjar i beguda per a l'esmorzar.