LA VIDA OCULTA AL FONDO

Ves enrere Els secrets del botànic

Els secrets del botànic

CELEBRACIÓ DEL DIA DE L'ARBRE

26/01/2020 Els secrets del botànic
CELEBRACIÓ DEL DIA DE L'ARBRE 
 
Entre els molts elements d'importància que van fer mereixedor de protecció al Parc Natural El Fondo destaca la presència d'hàbitats de saladar considerats d'importància comunitària, on trobem espècies amb una àrea de distribució molt restringida o que directament són úniques i no s'observen en cap altre lloc del món. Es tracta d'una flora amb característiques úniques que els permeten sobreviure en condicions extremes de salinitat i capaç de sobreviure on altres espècies no poden. En 2012 es va inaugurar al costat del Centre d'Interpretació el jardí botànic "El Saladar", el qual alberga espècies representatives d'aquests hàbitats, de manera que els visitants puguen conéixer l'extraordinària riquesa d'aquests hàbitats a vegades tan poc valorats. 
 
Amb motiu de la celebració del Dia de l'Arbre a la Comunitat Valenciana, hem organitzat una sèrie de visites al jardí botànic aptes per a tots els públics. Durant la visita podrà conéixer de primera mà quines són aquestes espècies úniques i quines estratègies han desenvolupat per a suportar els alts nivells de salinitat. El jardí botànic del Fondo amaga a més el secret d'antics oficis hui desapareguts, però que van ser la base de l'economia de la zona fins a ben entrat el segle XVIII.
 
DADES DE L'ACTIVITAT
Dia: 26 de gener 2020
Hora: 10:30h i 12h (2 torns)
Lloc de trobada: Centre d'Interpretació
 
Places limitades. Pot reservar la visita amb antelació per telèfon i correu electrònic o en el Centre d'Interpretació fins a 15 minuts abans de començar l'activitat, sempre que queden plaçes disponibles.