LA VIDA OCULTA AL FONDO

Ves enrere Els camins del Fondo: la ruta del Centre d'Informació

Els camins del Fondo: la ruta del Centre d'Informació

Visita guiada a la ruta groga

14/04/2017 Els camins del Fondo: la ruta del Centre d'Informació

Visita guiada a la ruta groga

 

Un dels objectius de la declaració de qualsevol espai protegit és ajudar a canalitzar l'interès de la societat en conèixer i visitar aquests enclavaments. Amb aquest propòsit s'han dissenyat les diferents rutes d'Ús Públic al Parc Natural el Fondo, adaptant-se a les diferents tipologies de visitants i les expectatives de cada un d'ells, orientant i ordenant l'activitat de forma respectuosa amb els valors que es volen protegir .

 

Per tal de donar a conèixer les 4 rutes que estan disponibles en el Parc, us proposem venir a conèixer-les totes en les diferents sortides que es van a anar programant. Anirem acompanyat pels Guies del Parc els que ens ajudaran a entendre les particularitats de cadascuna d'elles.

 

DADES DE L'ACTIVITAT
Dia: 14 d'abril de 2017
Hora: De 10:00 a 11:00h i de 12:00 a 13:00h (2 torns)
Lloc: Centre d'Informació

Places limitades. Inscripció al Centre d'Informació fins a 5 minuts abans de cada eixida mentre queden places disponibles.

Avisos / recomanacions: roba còmoda, protecció per al sol (gorra, crema solar) i repel·lent d'insectes.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu-me automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies –subscriu-te ací.