LA VIDA OCULTA AL FONDO

Ves enrere LA VIDA OCULTA EN EL FONDO

LA VIDA OCULTA EN EL FONDO

Taller de descoberta

LA VIDA OCULTA EN EL FONDO

Taller de descoberta

La visita a un aiguamoll sempre és una experiència sorprenent i inoblidable. El paisatge, la proximitat de l'aigua i sobretot la diversitat ornítica ens emboliquen fàcilment, sentim una connexió automàtica amb l'entorn natural. Però hi ha un aiguamoll ocult que no veiem, que ens és difícil conéixer si no "bussegem" en ell, si no ens arrimem suficientment a l'aigua.

Us animem a conéixer aqueix aiguamoll ocult, aqueix que no podem veure a simple vista quan venim a visitar el Fondo. Realitzarem un taller de descobriment, on aconseguirem entendre la gran complexitat i fragilitat de l'ecosistema d'aiguamoll. Estudiarem la flora i la fauna aquàtica realitzant un mostreig en les tolles pròximes al Centre d'Interpretació, per a després observar en les lupes binoculars les mostres recollides.

DADES DE L'ACTIVITAT

Dia: 23 de juliol de 2021

Duració de l'activitat: de 9:30 a 11:30 hores

Lloc d'Inici: Centre d'Interpretació

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: Inscripció en el telèfon 96 667 85 15 (de 9 a 14 hores) o mitjançant el correu electrònic parque_elhondo@gva.es

PLACES LIMITADES

DADES NECESSÀRIES PER A LA INSCRIPCIÓ:

Nom i cognoms

DNI

Adult/Menor

Localitat

Telèfon

Correu electrònic

 

AVISOS I RECOMANACIONS:

Recordar que per a majors de 6 anys serà obligatori l'ús de màscara per a realitzar l'activitat sempre que no es puga mantenir la distància mínima de seguretat de 1,5 m. Portar roba còmoda i adaptada a les condicions meteorològiques del dia, màscara, gel hidroalcohòlic, repel·lent antimosquits, protector solar i gorra.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies.


Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.