LA VIDA OCULTA AL FONDO

Ves enrere HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Relat interpretatiu

HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA
Relat interpretatiu
 
Aquesta és la història d'una parella de fotges banyudes que va arribar al Parc Natural El Fondo quan ja eren molt majors. Pensaven que per fi trobarien allí la tranquil·litat després de tota una vida treballant per a garantir el futur dels seus i van acabar tornant-se les protagonistes d'una història de supervivència per a salvar una espècie en perill d'extinció.
 
Aquest és l'argument que dona peu a la nostra activitat, una història de supervivència per a una espècie amenaçada d'extinció en la qual analitzarem les característiques i manera de vida de la fotja moruna al Parc Natural El Fondo a partir d'uns pocs individus que han sigut capaços d'obrir-se camí fins a establir un xicotet nucli amb un gran futur. 
 
 
DADES DE L'ACTIVITAT
  • Dia: 31 d'agost de 2021
  • Duració de l'activitat: de 9:30 a 11:30 hores
  • Lloc d'Inici: Centre d'Interpretació 
INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: Inscripció en el telèfon 96 667 85 15 (de 9 a 14 hores) o mitjançant el correu electrònic parque_elhondo@gva.es
PLACES LIMITADES
 
DADES NECESSÀRIES PER A LA INSCRIPCIÓ:
Nom i cognoms
DNI
Adult/Menor
Localitat
Telèfon
Correu electrònic
 
AVISOS I RECOMANACIONS:
Recordar que per a majors de 6 anys serà obligatori l'ús de màscara per a realitzar l'activitat sempre que no es puga mantenir la distància mínima de seguretat de 1,5 m. Portar roba còmoda i adaptada a les condicions meteorològiques del dia, màscara, gel hidroalcohòlic, repel·lent antimosquits, protector solar i gorra.
 
Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies. 
 
Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.