LA VIDA OCULTA AL FONDO

Ves enrere Exposició MOMENTOS VÍVÍDOS, una exposición con muchos acentos

Exposició MOMENTOS VÍVÍDOS, una exposición con muchos acentos

RUTES GUIADES FINCA EL RINCÓN + EXPOSICIÓ

MOMENTOS VÍVÍDOS, una exposición con muchos acentos
Exposició fotogràfica
Rutes guiades 
 
Germán Morales, fotògraf autodidacta i veí de Dolores, immortalitza en la majoria de les seues fotografies el Parc Natural El Fondo, un paratge d'una bellesa excepcional en la zona. En l'exposició Momentos vívídos uneix dos de les seues passions: la naturalesa i la bona gent a través de 36 fotografies que fusionen moments especials per a Germán.
 
El projecte enllaça, recolzant-se en les noves tecnologies de vídeo, les històries de moltes de les persones que s'han creuat amb ell en aquest temps i les imatges, a través de codis QR. Aquestes persones són les protagonistes d'acompanyar-nos en el recorregut de l'exposició, expressant i descrivint cadascuna d'aqueixes fotografies, parlant del tipus d'ocell del qual es tracta com a quina mena de sentiment els inspira en observar cadascun d'aqueixos 36 moments. 
 
Us convidem a vindre i realitzar unes rutes guiades "Un passeig pel Fondo amb Germán Morales" els diumenges 28/11/21 i 05/12/21, en les quals tindreu la possibilitat de conéixer l'entorn de la Finca El Racó i l'exposició, ja que les rutes aniran guiades per l'autor d'aquesta.
 

DADES DE L'EXPOSICIÓ

 
HORARI VISITES: 
 
De dilluns a divendres de 9.00-14:00h
Dissabtes de 12.00-14:00h
Diumenges i festius de 9.00-14:00h
 
LLOC: Centre d'Interpretació del Parc Natural El Fondo
 
MÉS INFORMACIÓ: 96 667 85 15 parque_elhondo@gva.es
 

DADES RUTES GUIADES

 • Dies: diumenges 28 de novembre de 2021 i 5 de desembre de 2021.
 • Duració de l'activitat: d'11.00 a 12.30 hores
 • Lloc: Centre d'Interpretació del Parc Natural El Fondo 
 
INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: Inscripció en el telèfon 96 667 85 15 (de 9 a 14 hores) o mitjançant el correu electrònic parque_elhondo@gva.es
 
PLACES LIMITADES
 
DADES NECESSÀRIES PER A LA INSCRIPCIÓ:
 
Nom i cognoms
DNI
Adult/Menor
Localitat
Telèfon
Correu electrònic
 
AVISOS I RECOMANACIONS:
 
Recordar que per a majors de 6 anys serà obligatori l'ús de màscara per a realitzar l'activitat sempre que no es puga mantindre la distància mínima de seguretat de 1,5 m. Portar roba còmoda i adaptada a les condicions meteorològiques del dia, màscara, gel hidroalcohòlic, repel·lent antimosquits, gorra.
 
Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies. 
 
Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.