LA VIDA OCULTA AL FONDO

Ves enrere Trobada fotogràfica en el Parc Natural El Fondo

Trobada fotogràfica en el Parc Natural El Fondo

Fotografia de naturalesa en un paratge privilegiat

Trobada fotogràfica en el marc de les XVIII Jornades fotogràfiques a Crevillent organitzades pel grup Zona IV. El punt de trobada és la Porta Nord del Fondo i l'activitat inclou una xarrada per part dels Guies del Parc, a més d'una introducció a la fotografia de naturalesa impartida per un fotògraf expert. Posteriorment hi haurà una eixida de camp per a realitzar fotografies d'este bell paratge, amb les que s'organitzarà posteriorment una exposició fotogràfica.

Tots els participants en esta activitat entraran en el sorteig d'una magnífica TABLET per part del grup Zona IV, que es realitzarà en l'acte de clausura d'estes jornades fotogràfiques. Per a això cada participant haurà d'omplir una fitxa de participació el mateix dia, tant per al sorteig com per a l'exposició posterior.

DADES DE L'ACTIVITAT
Dia: 14 de novembre de 2015
Hora: 9h
Lloc: Porta Nord

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu-me automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies – subscriu-te ací -