LA VIDA OCULTA AL FONDO

Ves enrere El Racó, la recuperació de la zona humida

El Racó, la recuperació de la zona humida

La concepció que es té dels aigüamolls fins a ben entrat el segle XX era negativa, de manera que molts d'ells van ser dessecats per a aconseguir noves terres de cultiu. A poc a poc aquesta percepció negativa ha anat canviant i són molts els projectes de recuperació que es duen a terme, com el de la Finca El Racó.

Durant aquesta visita guiada es donarà a conèixer el projecte dut a terme en la Finca el Racó després de la seua adquisició per la Generalitat Valenciana, encaminat a recuperar una antiga zona humida. Per a la visita comptarem amb el material òptic necessari (telescopi terrestre i prismàtics) per a observar les aus que ara tenen com a llar les noves llacunes creades i que formen part de la Ruta Verda del Parc Natural El Fondo.

DADES DE L'ACTIVITAT
Dies: 17 i 25 d'abril de 2014
Hora: 9:30h.
Lloc d'inici: Centre d'Informació del Parc Natural El Fondo
Durada de l'activitat: 3h.
Avisos: places limitades, inscripció prèvia necessària (966678515;parc_elhondo@gva.es).
La ruta completa té una longitud de 4km.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu-me automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies – subscriu-te ací.

TIPUS D'ACTIVITAT : Actividades