LA VIDA OCULTA AL FONDO

Ves enrere P.N. EL FONDO: TORNANT ALS NOSTRES ORÍGENS

P.N. EL FONDO: TORNANT ALS NOSTRES ORÍGENS

Millorem la nostra salut i gaudim dels nostres parcs naturals

Breu xarrada sobre la influència de les zones naturals en el benestar físic i psíquic i itinerari guiat per a sentir el contacte primitiu amb la naturalesa.

Les investigacions han demostrat que els entorns naturals afavorixen el benestar psicològic, amb una millora de l'atenció i una reducció de la irritabilitat i de l'agressivitat; així com el benestar físic, afavorint la recuperació de persones malaltes. El nostre benestar i salut depenen de la naturalesa degut, entre altres raons, a l'evolució dels nostres avantpassats en este entorn.

 

Des del P.N. El Fondo volem contribuir al teu benestar físic i psíquic per mitjà d'una breu xarrada sobre la influència dels zones naturals i un itinerari guiat per a sentir eixe especial contacte que els nostres avantpassats tenien amb la naturalesa i que nosaltres hem perdut en part.

 

Vine a perdre't en este parc natural, relaxa't i gaudim de la naturalesa!

 

 

 

DADES DE L'ACTIVITAT

 

  • Dia: diumenge 15 d'abril de 2018

  • Horari: de 10 h

  • Lloc : Centre d'Informació

  • Inscripció obligatòria i gratuïta

 

Places limitades.

 

Avisos/recomanacions: portar roba còmoda i adaptada a les condicions meteorològiques del dia i material per a l'observació d'aus (prismàtics i guies).

 

Inscripció en el telèfon 966678515 (de 9 a 14 hores), en el correu electrònic parque_elhondo@gva.es i en el Centre d'Informació fins a 5 minuts abans del començament mentres hi haja places disponibles.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies.