LA VIDA OCULTA AL FONDO

Ves enrere Dia Mundial del Medi Ambient

Dia Mundial del Medi Ambient

Jornada de portes obertes

10/06/2017 Dia Mundial del Medi Ambient

 

Jornada de Portes Obertes

 

Com cada mes de juny celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient, una data amb què es pretén posar el focus en els problemes ambientals que ens afecten a tots i que té com a objectiu motivar les persones per a prendre un paper cada dia més actiu enfront d'ells.

 

Des del parc Natural El Fondo vos animem a acostar-vos per a gaudir de la primavera i l'observació detinguda en un entorn natural emblemàtic i participar al mateix temps de les activitats que vos hem preparat, que inclouen una visita ornitològica a la zona dels embassaments, una xarrada divulgativa sobre els valors del Fondo en el Centre d'Informació i un taller de reciclatge i construcció de menjadors per a pardals dirigit a xiquets a partir de 5 anys.

 

Dia: 10 de juny de 2017

Horari: de 8:30 a 13:00h

 

Visita ornitològica de 8:30 a 11:30h (amb reserva prèvia)

Lloc: Porta Nord

 

Tallers per a xiquets de 11 a 13h

Xarrada divulgativa de 12 a 13h

Lloc: Centre d'Interpretació

 

Avisos/recomanacions: per a la visita guiada utilitzar roba còmoda, protecció enfront del sol (gorra, crema solar) i repel·lent d'insectes.

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació.