LA VIDA OCULTA AL FONDO

Ves enrere Dia Mundial de la Bicicleta

Dia Mundial de la Bicicleta

Sent la primavera al Pac Natural El Fondo

DIA MUNDIAL DE LA BICICLETA

Sent la primavera en el parc Natural El Fondo

22 d'abril de 2018

El 19 d'abril se celebra cada any el Dia Mundial de la Bicicleta, el que suposa una oportunitat per a poder reflexionar sobre els beneficis que ens aporta. A més dels seus múltiples beneficis que el seu ús induïx en la nostra salut (millora el funcionament cardiovascular, tonifica els músculs, millora la capacitat pulmonar, redueïx els nivells de colesterol, redueïx els nivells d'estrés, millora l'estat d'ànim…), també cal tindre en compte els seus beneficis ambientals quan s'utilitza com a mitjà de transport.

Vos proposem una ruta ciclista guiada pel Parc per a sentir de ple la primavera en El Fondo. Es tracta d'una ruta d'uns 20 quilòmetres de longitud que discorren en la seua totalitat per terreny pla sense a penes desnivell.

DADES DE L'ACTIVITAT

  • Dia: diumenge 22 d'abril de 2018

  • Horari: de 9 a 12:30 hores

  • Lloc d'inici: Centre d'Interpretació

 

Avisos/recomanacions: portar aigua, menjar i roba còmoda. Cada participant ha d'aportar la seua pròpia bicicleta. La inscripció és obligaria.

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies.