LA VIDA OCULTA AL FONDO

Ves enrere Desplastifica el teu menjar

Desplastifica el teu menjar

Consumeix amb responsabilitat, protegeix els nostres habitats

En una societat que hem cridat de "consum", on se'ns convida diàriament a omplir les nostres vides amb coses que potser no necessitem, el ciutadà responsable ha d'aprendre a prendre decisions conscients. La irracionalitat en els nostres hàbits de compra ens porta a envoltar-nos de productes desitjant aconseguir la felicitat que ens prometen.

 

Abans de res això moltes persones es plantegen una manera de vida que satisfaça les seues necessitats bàsiques, sense tindre per això que recórrer a esgotar el planeta. La nostra petjada ecològica s'engrandeix a mesura que ens desenvolupem i tot això només es podrà corregir amb educació i un nou missatge: consum responsable.

 

L'objectiu final del consum responsable és la de promoure canvis en el context i estructures del mercat que afavorisquen l'interés general. Per a això us proposem començar per reduir el plàstic amb el qual s'embolica tot el que mengem i que en moltes ocasions acaba en el mar, tornant a ingressar en la cadena alimentària a partir dels seus productes.