LA VIDA OCULTA AL FONDO

Ves enrere ALIATS AMB ELS MOSSEGUELLOS

ALIATS AMB ELS MOSSEGUELLOS

Dia Mundial del Medi Ambient

ALIATS AMB ELS MOSSEGUELLOS
Dia Mundial del Medi Ambient
 
Com cada mes de juny celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient, una data amb la qual es pretén posar el focus en els problemes ambientals que ens afecten a tots i que té com a objectiu motivar a les persones per a prendre un paper cada dia més actiu enfront d'ells. 
 
Des del Parc Natural El Fondo, en col·laboració amb la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Crevillent i la Asociación de Naturalistas del Sureste hem preparat una activitat on analitzarem la biologia i la problemàtica de conservació de les rates penades, fent especial èmfasi en la situació de la Rata penada de peus grans (Myotis capaccinii), única espècie de quiròpter catalogada en Perill d'Extinció a Espanya. Després de conéixer més sobre aquesta escassa espècie, tindrem un taller de construcció de refugis per a ratapinyades, que després seran instal·lats pel personal del Parc en diferents ubicacions per a ajudar a controlar les poblacions de mosquits.
 
Com a complement a les activitats que commemoren el Dia Mundial del Medi Ambient tindrem l'exposició itinerant del projecte "Avaluació de l'estat de conservació de la Rata penada de peus grans (Myotis capaccinii) en el Sud-est Ibèric", que compta amb el suport de la Fundació Biodiversitat i AILIMPO i que es podrà visitar fins al dia 20 de juny en el Centre d'Interpretació del Fondo.
 
DADES DE L'ACTIVITAT
 • Dia: 6 de juny de 2021
 • Duració de l'activitat: de 10.00 a 13.00 hores
 • Lloc d'Inici: Centre d'Interpretació 
      
INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: Inscripció en el telèfon 96 667 85 15 (de 9 a 14 hores) o mitjançant el correu electrònic parque_elhondo@gva.es
 
PLACES LIMITADES
 
DADES NECESSÀRIES PER A LA INSCRIPCIÓ:
Nom i cognoms
DNI
Adult/Menor
Localitat
Telèfon
Correu electrònic
 
AVISOS I RECOMANACIONS:
Recordar que per a majors de 6 anys serà obligatori l'ús de màscara per a realitzar l'activitat. Portar roba còmoda i adaptada a les condicions meteorològiques del dia, màscara, gel hidroalcohólic, repel·lent antimosquits, protector solar i gorra.
 
Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies. 
 
Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.